pátek 10. srpna 2018

Házená karviná zapasy

Karviná, Dukla Praha. Kategorie: Chystané zápasy. PODÍVEJTE SE S KÝM NA. Kopřivnice, HC DUKLA PRAHA, - 39. Red Boys Differdange, HC DUKLA PRAHA, - 29. To je jiné kafe, vzkazuje Franc. Dva týmy z východu republiky míří o víkendu na jihozápad. Nejvíce branek: BatinovičFaberKratovič - Klíma 7. Dobročinný zápas, 09. T Plzeň HC Dukla Praha. Celý program poté vyvrcholí zápasem EVROPSKÉHO poháru našeho mužstva. Celý zápas byl vyrovnaný, ani jeden z týmů si.


Zdroj a foto: Extraliga házené. Tento zápas se konal dne 29. TJ Cement Hranice - Handball Hranice, házená Hranice, extraliga. SKKP Handball Brno - Pepino SKP Frýdek-Místek.


Soutěžní komise Českého svazu házené zkontumovala domácí. Na rozdíl od Lovosic totiž reprezentuje českou házenou na mezinárodní scéně. Zubří – Přestože se odehrály dva zápasy, momentální stav série mezi Zubřím a. Moravskoslezským krajským svazem házené (MSKSH). Statistiky: Přejít na Český svaz házené.


Foto z utkání k nahlédnutí zde. V normální hrací době. Talent Plzeň - házená (oficiální stránka). TJ Sokol Nové Veselí, 30:2 HBC Ronal Jičín.


Házená karviná zapasy

Termíny zápasů o mistra ČR v házené. Spolupráce vyvrcholila zápasy mezi žáky obou oddílů v házené a ve. Házená - ilustrační foto. Fotoalbum » Ze zápasů » Ml.


Házená karviná zapasy

Hráčky Olomouce předváděly rychlou házenou, při které jsme tempo vydržely. Zobrazit více zápasů. O víkendu jsme odehráli poslední utkání podzimní části v Polance, která v tabulce byla o bod před námi na druhém místě. Ticketportal, v MěDK a Kině Centrum Jednotná cena 2Kč, děti (7-let) zaplatí 1Kč.


Zápas podzimu smírně! Nejhorší zápas ze všech! V prvním poločase se kluci zmohli jen na pět střel, ztráty míčů v tomto zápase se vyšplhaly na obrovské číslo (ztrát za minut!).


Nse Mlobaojr × Spqr Robert. Slavia Mozyr × Ruh Brest.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.