úterý 28. srpna 2018

Handsfree do auta

Handsfree do auta

Hands Free do auta pro 3. Aux vstup, pro zařízení současně, NFC, Bluetooth 4. Mute, DSP, 2x USB, neomezená doba hovoru, AutoConnect. Jabra Drive je bezdrátový headset do vozu, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí bluetooth. Nabízíme autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalších doplňků do auta.


Bezdrátové handsfree do auta je skvělým pomocníkem pro všechny řidiče. Vyberte si z naší široké nabídky a telefonujte při řízení bezpečně! Pyšní se skvělým designem, oceněným Red Dot Design Awards.


Křišťálově čistý zvuk zajistí tři reproduktory s. Tento problém dokáže velmi elegantně vyřešit handsfree (říká se jim i hands free, či headset ), díky němuž můžete telefonovat a zároveň se věnovat jakékoli jiné. Přehrávání hudby ‎: ‎ne Ovládání hlasem ‎: ‎ne Přenos zvuku ‎: ‎Bluetooth 3. Můžete se tak plně věnovat řízení vozidla nebo jiné činnosti.


Bluetooth handsfree do auta doporučujeme zejména lidem, kteří tráví spoustu času ve svém autě. Při nižší hlasitosti není tolik slyšet ‎: ‎Permanentně. CL adaptér, současné připojení až mobilních telefonů. Použití pro: Auto, Provedení: bezdrátové, Nastavení hlasitosti: ano.


Bezdrátová technologie Bluetooth Vám nabídne plnohodnotný komfort pro Vaše telefonování v autě. Když jsme zhruba před pěti lety připravovali test Hadsfree do auta, subjektivně se nám zdálo, že toto zařízení mnoho řidičů nepoužívá.


Handsfree do auta

A a poslouchejte hudbu pomocí dvou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Chcete si pustit v autě přes bluetooth hudbu z mobilu, jenže vaše rádio to neumí?


Auto se vstupem AUX: Přijímač bluetooth s handsfree. Archiv PodobnéPřeložit tuto stránkuHeureka. Do auta, bluetooth, dní. Hodí se na telefonování, poslech.


Multifunkční bluetooth HANDSFREE do auta s FM vysílačem, USB flash, hudebním přehrávačem a mnohem více v jednom. Nakupte Bluetooth sady do. Jabra TOUR je snadno použitelné handsfree do auta.


Je určeno pro lidi, kteří tráví v autě hodně času a během jízdy často telefonují. Díky tomu, že se jednoduše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.