pondělí 27. srpna 2018

Domácí cloudové úložiště

Domácí cloudové úložiště

Chcete mít vlastní domácí cloudové úložiště, na které by se vám automaticky zálohovala? NAS domácí server poskytuje pohodlný přístup k datům z počítače. NAS chytré datové úložiště připojené k domácí nebo i veřejné síti, na které lze ukládat dokumenty, fotografie, filmy či jiné důležité soubory. Přistupovat k fotografiím či dokumentům na vlastním úložišti vytvořeném z PC doma můžete díky Syncbox.


Nahrávat stovky rádií umí. Podívejte se na poměrně jednoduché a snadno dostupné domácí cloudové úložiště. Při zakládání cloudového účtu se můžete rozhodnout, že svůj domácí a virtuální disk propojíte. Proč si ukládat osobní data na cizí úložiště kdesi v dáli?


Ačkoliv zdarma nabízí většina cloudových úložišť jen několik GB. V ramci domaci site neni problem, ale aby ses tam dostal odkudliv ze sveta, tak potrebujes mit verejnou IP adresu.


Pouzitelnost z internetu taky. Hledáte ideální domácí úložiště ? My Cloud Home od proslulého výrobce Western Digital je tím nejlepším řešením. NAS poskytuje možnost zřídit si vlastní bezpečné privátní cloudové úložiště pro video, hudbu, obrázky a jiná data. Vytváříme domácí cloud.


Cloudová úložiště jsou fenoménem dnešní doby, jenže ne každý chce mít data uložená u nějakého velkého. Mít svá data vždy přístupná lze mnoha způsoby. Přes cloudové služby, vlastní NAS server nebo síťový externí disk My Cloud od Western. QNAP TS-228A je domácí NAS server s unikátním designem a tichým chodem.


Monument: Domácí cloudové úložiště, které chytře a automaticky třídí fotografie a videa. Máte soubory v telefonu, v tabletu, v notebooku, na USB disku…. Zařízení, jakým je disk My Cloud.


Druhý díl našeho seriálu o NAS je věnován. S možností snadného zálohování odkudkoli s možností. Rozšiřte funkčnost své domácí knihovny multimédií o další možnosti streamování.


Osobní cloudová úložiště Zyxel NAS se dvěma nebo čtyřmi disky podporují. Představíme si také různé typy úložišť pro domácí síť včetně jejich výhod a nevýhod.


Sdílení dat mezi počítači je jednou z primárních funkcí počítačové sítě. S domácím datovým úložištěm Synology DiskStation DS213j jste na zcela jiné. Na rozdíl od veřejných cloudů ukládá osobní cloudové úložiště My Cloud veškerá vaše data na jediné bezpečné místo ve vaší domácí síti, nemusíte tedy mít.


Domácí cloudové úložiště

NAS pro domácí a soukromé cloudové úložiště. Společnost QNAP navrhuje a dodává vysoce kvalitní síťová úložiště (network attached storage, NAS) a profesionální síťové videorekordéry (NVR) pro domácí. QNAP TS-128A je domácí NAS server s unikátním designem a tichým.


Lze zvětšit úložiště Android mobilu? Ano, několika způsoby. Moderní síťová úložiště zvládají kromě sdílení dat ve vaší domácí síti i mnoho.


Velmi jednoduše si však můžete vytvořit vlastní cloudové úložiště, ke kterému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.