čtvrtek 9. srpna 2018

Ford sync aplikace

Technologie Ford SYNC vám umožní být za jízdy bezpečně připojení a přitom. AppLink vám umožňuje kontrolu populárních aplikací. You can use Live Traffic in.


Připadá mi, že než se k něčemu takovému Ford dohrabe, tak bude SYNC. Novinky › Detail › ford-uvadi-d. Translate this pageNové aplikace. Objevte všechny výhody vlastnictví vozu Ford s aplikací FordPass a službou FordPass Connect.


Ford sync aplikace

Pomocí aplikace můžete vyhledávat restaurace, kavárny. Free - ‎Android - ‎Lifestyle Ford přidal do systému Sync aplikaci Waze. Používáte Waze na iPhonu a chcete obraz zrcadlit.


Jako první aplikace bude podporována slovenská navigace Sygic. Vozy Ford se systémem Sync ji budou moci využívat od dubna. Některé z nich mohou mít také nastavení „ Ford SYNC “, proto zkontrolujte nabídku nastavení aplikace v telefonu. Můj telefon je připojen, moje aplikace je.


Většina majitelů chytrých telefonů uvádí, že při jízdě používá navigační aplikace v telefonu. Ford proto představuje novou funkci rozhraní SYNC AppLink, která umožňuje zobrazovat obsah aplikace přímo na dotykové obrazovce. Přístup k řadě dalších funkcí z vašeho chytrého telefonu pomocí aplikace. Systém Ford SYNC umožňuje bezproblémovou integraci vašeho chytrého telefonu.


Pro přístup k některým službám aplikace FordPass musí být váš vůz Ford vybaven. Software SYNC můžete případně aktualizovat také prostřednictvím aplikace. Nejprve vyberte svůj modelChcete-li zjistit, které mobilní telefony jsou kompatibilní s palubním systémem vašeho vozu, vyberte níže model a rok výroby. Aplikace na počítači a obnovit je snadné.


Přenos multimediálních souborů. Trojnásobně lepší ovládání, funkce, aplikace. Užijte si Ford SYNC ještě víc: má vylepšené ovládání všech funkcí od navigace až po telefonování, lépe rozumí.


Zaparkovat dodávku o metr delší než Mondeo někde na rušné ulici může být noční můrou nejen pro nezkušené řidiče. Celý systém běží na systému QNX od BlackBerry. Ford, která umožňuje ovladačům řídit některé z jejich oblíbených aplikací iOS, Android a BlackBerry s přirozeným.


Ford sync aplikace

Automobilka Ford vstoupila do nové éry a díky mobilní aplikaci FordPass. Vlastník vozidla Ford si také pomocí funkce SYNC Connect může v. Ford rozšiřuje nabídku podporovaných aplikací v palubním systému SYNC 3. Díky speciální aplikaci budete moci chytrým telefonem na dálku zamknout, odemknout, nastartovat i lokalizovat svoje auto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.