středa 8. srpna 2018

Retro rádio s usb

Soundmaster PL585BR Kvalitní dřevěný gramofon s rádiem v retro stylu pro přehrávání vinylových desek či poslech rádia. Na přední straně se nachází také USB. Retro CD rádio Auna RCD-DAB spojuje technickou promyšlenost s neobvyklým retro designem.


Nostalgicky designované rádio ozvláštní interiér a vnese do něj ducha dob minulých. I přes retro vzhled. Retro přístroj je moderně osazen USB vstupem a slotem pro SD karty.


Z těchto médií je schopen přehrát hudební soubory MP3. Retro rádia, přehrávače CD i MPformátu, to vše tu máme! Nebo hledáte moderní rádia či radiopřijímače? Hyundai RA 3RETRO.


USB flash Přehrávané formáty: MPSpouštění jehly: Kazetová mechanika: NE USB. Luvianta designové retro rádio s USB, LCD displej, 12W, pásmové repro, zlaté provedení.


Výrobní číslo: RR-A. Zařízení má integrovaný FM tuner a vpředu umístěný CD přehrávač s podporou. Prenosné audio s CD). Hodnotenie produktu: 85% (recenzie).


Auna RCD-je kompaktné rádio, ktoré za peknou vintage konštrukciou ukýva moderné. Mikrosystém s CD retro design, C MP WMA, RMS 7W, FM rádio, USB, vstup jack 3. S retro systémem Philips. Před používáním zařízení si pečlivě přečtěte tento návod a uschovejte ho pro budoucí použití.


Pred používaním zariadenia si pozorne prečítajte tento návod a uschovajte ho pre prípadné budúce. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. LUVIANTA RAD-305UB retro rádio.


Retro rádio s usb

RAD-305UB je retro přehrávač, který vás zaujme hned na první pohled svým precizním dřevěným zpracováním. Kromě příjmu běžného FM rádia umí také přehrávat MPpísničky z USB. Je tady totiž absolutní novinka - moderní autorádio ve střízlivém retro designu.


Retro rádio s usb

Atraktívne zariadenie pre milovníkov retra: "Belle Epoque. Jedná se o moderní FM rádio v retro stylu, které svým uživatelům nabízí konektivitu Bluetooth a podporu MPpřehrávání z USB nebo SD karty. Nakupujte Retro radio usb nejlevněji na trhu. Chcete počúvať staré dobré vinylové platne?


Máte impozantnú zbierku, alebo ste ju. Přístroj plně funkční, bez vad nebo škrábanců. Skladem ks, ihned k. Porovnání cen retro radio drevo usb, srovnání cen retro radio drevo usb na portálu HLEDEJCENY.


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz USB retro rádio od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb.


Přenosné retro rádio vyrobené z nejkvalitnějších materiálů. Kombinuje mnoho multimediálních funkcí, jako je rádio, slot SD karty, USB, vstup pro sluchátka.


De klassieke vorm en de houten behuizing maken het niet alleen een.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.