středa 8. srpna 2018

Baofeng uv5r návod

Tento návod nesmí být dále šířen a rozmnožován bez souhlasu firmy ELIX! Bezpečnostní informace. Doporučujeme velmi důrazně dodržovat.


BF -F8HP a Intek KT-980HP jsou schopné vysílat až do výkonu 8W. Zde je pak nabídka LOW. Manuál pro vysílačku BAOFENG. Programování radiostanice a návody : Upozornění: Pro úspěšné programování nutné kabel zasunout do stanice na doraz - uslyšíte DOCVAKNUTÍ!


Hledáte baofeng uv - 5r návod ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nepoužívejte radiostanici. Příspěvek od Josef » čtv 14. Návod na základní ruční nastavení baofengu uv - 5r formou videa.


Baofeng uv5r návod

PMR frekvence: Frekvence s výkonem do W. Zapni prohlížeč a do pole adresa napiš GOOGLE a stiskni enter. BAOFENG UV - 5R diostanice, která pracuje jak v pásmu VHF, tak UHF. Prodám plně funkční vysílačku baofeng UV - 5R, nevyužitá. Prosím nemáte český návod vysílačce baofeng BF-888S.


Dokonce jsem už narazil na návod kterak ho unlocknout na CB pásmo. Kontakt na dodavatele. Všichni víme, že provoz na převaděčích již dávno. Vysílačka umožňuje uložit až 1kanálů.


Baofeng uv5r návod

Návody, drivery, programovací software, náhradní díly, prodej na amazonu. Když jsem to večer zkoušel, tak jsem se podle toho návodu dostal až někam k bodu. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. UPOZORNĚNÍ – instalace vyžaduje jisté znalosti práce ve windows.


Níže je uveden podrobný návod. Podrobnější návod : uv-5r_v1. TUTORIAL BAOFENG UV5R en español. Baofeng UV-program. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Výborná pro všechny outdoorové aktivity.


Balení obsahuje návod na použití v AJ, dám však link na ČJ. Documentation Project (radiodoc.github.io), Miklor. Resource Site, and Jim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.