středa 22. srpna 2018

Hp sprocket papír

HP ZINK Sprocket Sticky-Backed je samolepící fotopapír. Veškeré informace o produktu. Přidat mezi mé tiskárny. Zpět na Sprocket Photo.


Technologie tisku je nazvaná Zero Ink = ZINK (bez inkoustu) neboli termální tisk. Samolepící fotopapír. Získejte papír potřebný pro své momenty. Fotopapír pro tiskárny.


Hp sprocket papír

Pro připomenutí: Do zásobníku papíru vkládejte barevnou kartu čárovým kódem dolů. Oddělením základní vrstvy papíru se z fotografie stane samolepka. Jen vložíte odpovídající papír, přes Bluetooth pošlete fotku a tisknete.


Hp sprocket papír

Tisková technologie Zink. Na snímku níže se můžete podívat, jak vypadá jeden balíček s papíry. Omlouváme se, popis obrázku chybí. Balení tiskárny a papírů.


HP Sprocket Photo Printer, Papír listů, 5x7. K fotoaparátu si můžete dokoupit balení 20ks zde fotografických papírů. Kapesní fotografická tiskárna HP SPROCKET v červeném provedení. Lesklý nalepovací fotopapír formátu.


Canon ZINK Photo Paper, foto papír, lesklý, Zero Ink, bílý, 5x7. Se svým chytrým telefonem se spojte pomocí bluetooth 5. Nepotřebujete žádný inkoust - stačí jen speciální papíry s technologií ZINK ! Nativně je tiskárna určena pro barevný tisk na lesklý papír zmíněného rozměru. Jednoduché ovládání a pohodlná manipulace s papírem dělají z tohoto zařízení, velmi komfortní tiskárnu na používání.


Vložíte do zásobníku papír ZINK, který. Ten zároveň funguje jako. Další papíry bude třeba dokupovat v balení po. Jen pouze vložíte fotografický papír pro tuto technologii a můžete.


HP ZINC 50ks Sticky-Backed Photo Paper foto papír, ZINK lesklý Zero Ink bílý,1x6cm. Kompatibilní s Sprocket Photo. Máme pro vás originální. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na. Termosublimační tiskárna fototiskárna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.