úterý 14. srpna 2018

Gopro ovladač

Gopro ovladač

Smart Remote GoPro (Wi-Fi dálkový ovladač ). Ovladač umožní ovládání až kamer z maximální vzdálenosti až 1metrů. Foto - Gopro ovladac bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Dosah přes 100m, voděodolný, umí Vaši kameru nejen ovládat ale také na. No information is available for this page. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Balenie obsahuje: x Wifi Remote ovládač pre.


Kamera GoPro se sice ovládá třemi tlačítky, ale ne vždy na ně dosáhnete a jen zřídka máte čas na ně sahat – když držíte řídítka, skáčete na bruslích nebo se. GoPro Remo je malý pomocník s velkým významem. Můžete si ho připevnit na oblečení nebo na dodávaný pásek na zápěstí a ovládat z něj kamery HEROBlack.


Stačí si stiahnuť aplikáciu GoPro App a kameru môžete ovládať. Perfektní pro záběry z vybavení, můžete. Dálkový ovladač pro kamery GoPro HERO. Možnost ovládání až kamer najednou.


Ovládání na dálku až 1metrů. Produkt je momentálne nedostupný. Kategorie Príslušenstvo. GoPro Bezdrátový dálkový ovladač - (Wifi Remote).


Gopro ovladač

Contact product manager please: Tomáš Petržílka. Seznamte se: SMART produkty. Popis: GOPRO Hero Black ve 1stavu.


Vodotěsný hlasový ovladač pro sportovní kamery GoProHERO Session nebo GoProHERO Black. Remo je vodotěsný, hlasem aktivovaný dálkový ovladač pro HEROBlack a HEROSession. Dosah až 100m, voděodolný, dokáže na dálku zapnout kameru, dvě LED diody.


Umožňuje ovládání až kamer z maximální vzdálenosti až 180m. Plné ovládání kamery včetně nastavení. GoPro Hero Black Edition s příslušenstvím, tak jak je vyobrazeno na.


LCD displej na ovladači zobrazuje co je uvedeno na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.