pátek 29. června 2018

Všesměrový mikrofon

AKG C4XL II Stereo set je sada dvou kondenzátorových mikrofonů. Stolní kondenzátorový konferenční mikrofon, všesměrová charakteristika, frekvenční rozsah 20Hz - 20kHz, vstup Jack 3. Mikrofon stolní, Plug and Play, všesměrový, rozsah 50Hz-16kHz, 3. Zajímají vás produkty s jinými specifikacemi než: Mikrofony - všesměrové ? USB, kulová ( všesměrová ). Stolní všesměrový mikrofon vhodný pro konference a každodenní použití, stylový design, frekvenční rozsah Hz až kHz, citlivost -dB, hmotnost 110.


Profesionální všesměrový mikrofon pro záznam zvuku a hlasu v té nejvyšší kvalitě. Nastavení úhlu - 270°. Délka kabelu metrů.


Všesměrový mikrofon

ME‑je všesměrový mikrofon vhodný pro záznam hlasů např. Proč mikrofony hrají u konferencí roli – ozvučení jednacích místností, sálů.


Všesměrový mikrofon

Dokonce i ve větších posluchárnách jediný všesměrový mikrofon. Všesměrový mikrofon s frekvenčním rozsahem 3Hz až 23kHz. Delock Konferenční stolní mikrofon všesměrový pro konferenci s mm stereo. Je to vysoce přesná, spolehlivá a. Z konference se neztratí už ani slůvko díky všesměrovému mikrofonu, který můžete.


Plochý stolní všesměrový mikrofon kondenzátorové konstrukce. Ideální pro snímání konferencí a porad. Comica Audio CVM-VSmini všesměrový mikrofon.


CVM-VSkompaktní všesměrový mikrofon pro DSLR, GoPro a smartphony od společnosti Comica. CBL 4PCC, m kabel s. Lehký všesměrový mikrofon pro nahrávky s nízkou hlasitostí. Vhodný pro notebooky a všechna zařízení se standardním 5mm jack konektorem. Skvělé k poslechu hudby.


Adaptér pro zámek Kensington. Inteligentní tlačítko. Citlivý všesměrový mikrofon. Díky citlivému všesměrovému kondenzátorovému mikrofonu budou všechny vaše hovory dobře slyšitelné a jasně srozumitelné za.


Frekvenční charakterstika je velmi vyrovnaná a mikrofon zachycuje především pokojový zvuk velmi věrně. Na této stránce jsou výsledky na dotaz všesměrový mikrofon v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice.


Odolný všesměrový dynamický mikrofon s vynikajícími zvukovými vlastnostmi. Velmi dobrý mikrofon, který splní všechny základní požadavky. Navrhněte si vlastní design. MEKONFERENČNÍ MIKROFON.


Pro záznam z větší vzdálenosti. Optimalizován pro záznam hlasu. Tento kondenzátorový mikrofon je ideální pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.