úterý 19. června 2018

Vozidlová radiostanice motorola

Profesionální mobilní radiostanice (vysílačky) MOTOROLA CM řady (CM14 CM16 CM34 CM360) jsou určeny pro každodenní použití. Jedná se o vyšší model. Vozidlová radiostanice GM 360.


Vozidlová radiostanice motorola

Rozměry (výška x šířka x délka) mm. Anténa je jednou z nejdůležitějších komponentů, který ovlivňuje dosah radiostanice.


Vozidlová radiostanice motorola

Popis: Prodám starou vozidlovou radiostanici Tesla VRpro pásmo 78MHz, mám ještě tyto díly: radiostanice. Digitální profesionální radiostanice motorola DP 48. Radiostanice MOTOROLA GM3je určena profesionálům, kteří potřebují komunikovat s využitím těch nejdokonalejších funkcí. U řady radiostanic G se ukončuje výroba (GP a GM).


Nástupcem bude řada D. Tedy: GP = DP (ruční). GM = DM ( vozidlové ). Zobrazit jako Tabulka. Prodám vozidlovou (základnovou) profesionální radiostanici MOTOROLA. Dostupnost: do dní.


Motorola GM3vozidlová radiostanice. Je 16-ti kanálová profesionální mobilní radiostanice v pásmu VHF s maximálním výkonem 25W. Na přední straně má. Vyšší model radiostanice s možností nastavení 1digitálních nebo analogových kmitočtů.


V analogovém režimu má tato radiostanice. Vysoce odolná analogová profesionální radiostanice vybavená 2" barevným HD displejem, krytí IP(IPovládací panel) a splňuje náročné MIL standardy. Radiostanice kategorie Sophisticated v signalizačním systému Select (Tone) pro frekvenční pásmo VHF a UHF. Počet komunikačních kanálů: 25.


Základní model radiostanice s možností nastavení analogových kmitočtů. Dualband radiostanice, eShop Yachtmeni. Vhodné zejmena jako vozidlové radio.


Z portfolia MOTOTRBO si lze vždy vybrat tu správnou radiostanici pro každého uživatele. Je jedno, zdali chce komunikovat pouze hlasově, nebo chce-li od. UPS, ultrazvuk, repase, S PoweR export.


Největší výběr vozidlových CB radiostanic v České republice vč. Hytera PD6a 6Nová rada vozidlových rádiostaníc Hytera PD6a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.