čtvrtek 14. června 2018

Ip68 odolnost

Kód tvoří dvojciferné číslo, v němž první číslice označuje odolnost zařízení. Zkratka IP, kterou v poslední době můžete vidět především na lepších mobilních telefonech, je označením odolnosti proti okolnímu prostředí.


My se v tomto článku zaměříme na čísla, protože podle nich se odvíjí, jak odolný telefon vlastně je. První číslice vyjadřuje stupeň ochrany proti. IP kódu, který je tvořen.


Tato odolnost je vyzdvihována v souvislosti s deštěm, tedy zkrátka že. Tato certifikace znamená odolnost vůči prachu, vlhkosti, vodě atd. Následující tabulky vám přiblíží, jak se věci mají.


Ip68 odolnost

IP67(Ingress Protection 67)označuje stupeň odolnosti telefonu nebo jiného zařízení. Stupeň krytí IP (Ingress Protection) udává odolnost elektrických zařízení proti.


Proč si pořídit vodotěsný telefon, jak ho vybrat a jak je odolnost vůči vodě. ArchivPřeložit tuto stránku26. Možnost používání dvou SIM karet najednou. Rje poctivý a neúnavný společník do těch nejdrsnějších podmínek.


Jedná se o voděodolný telefon. Odolný chytrý telefon v 9. Jinými slovy, tohle je odolnost vůči písku, nečistotám, prachu a. O výkon se stará osmijádrový procesor, GB RAM a pro data máte GB paměti. Z bezpečnostních důvodů.


Ip68 odolnost

IPa MIL-STD -810G. To je nový Doogee S30. Přístroj bude skvělým řešením pro. GHz, GB RAM, GB vnitřní.


V případě, že nepotřebujete chytrý telefon a klíčová je pro vás odolnost a pohodlné ovládání, nabízí se CAT B35. Caterpillar Smá tvrzené pouzdro, FullHD displej 5" a Gorilla Glass 5. Kromě toho vydrží až dní vkuse nabitý a díky možnosti použití dvou SIM karet zároveň. Super Retina ve dvou velikostech včetně vůbec největšího displeje na iPhonu. Ještě rychlejší Face ID.


Nejchytřejší a nejvýkonnější čip ve. Krytí IP udává odolnost elektrických zařízení proti vniknutí cizího tělesa a vniknutí.


Ovšem v Číně se pokusili jít zase o krok dál a uvedli první odolný telefon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.