čtvrtek 28. června 2018

O2 síť výpadek

O- Aktuální výpadky. Vyskytuje se u vás v současné době problém nebo chyba s O? Nahlášení problému u O2. Neustále pracujeme na kvalitě naší sítě a rozšiřujeme ji.


Tyto práce však mohou v některých případech dočasně snížit kvalitu. Mohlo by se vám hodit. Informace o výpadcích. Pokud vám OTV stále nefunguje, doporučujeme nerestartovat.


Síť operátora Oměla dopoledne výpadek. Operátor na to upozornil na svém facebookovém profilu. Zákazníci v části sítě měli problém se spojením hovorů. Chytrá síť totiž neumí náhradní StB evidovat.


V OC Šěrboholy mi dokonce půjčili nefunkční. Na jednoduchý dotaz, proč nehrají rádia, která mi. Je to fajn, že měli obrovskou sledovanost, já bych ale chtěla sledovat TV běžně, tento týden již třetí výpadek.


Nemají na to síť, je to. Někteří se dokonce nemohou připojit k internetu. Podle komentářů na sociálních sítí Otentokrát nezvládlo ani komunikaci se zákazníky. Hlásili výpadek mnoha služeb, včetně.


O2 síť výpadek

K rozsáhlému výpadku sociálních sít došlo. Telefónica Očelí rozsáhlému výpadku mobilní telefonní sítě. Jak agenturu Mediafax informovala operátorka poruchové linky, síť mobilního.


Omá od dnešního rána plošný. Problémy některých zákazníků s přihlašováním k placené televizi OTV trvaly v úterý večer zhruba hodinu, skončily po 20:00. Xkrát sem tam volal z pevné sítě a všechno mají v pohodě! Důvodem je výpadek v síti operátora O2.


O2 síť výpadek

Oznámil to mluvčí pošty Matyáš Vitík. Podle Vitíka je důvodem plošný, technický výpadek telefonní sítě. Ood pondělí v rámci svých tarifů nabízí domácnostem, a to až do konce dubna.


Výpadky ale postihly mobilní síť. Lidem pomůže manuální přeladění telefonu na síť GSM. Jde o lokální problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.