čtvrtek 14. června 2018

Ford sync 3 aktualizace

Pro vyhledání aktualizací zadejte prosím VIN vozu. Aktualizace lze provést pouze u systémů s označením SYNC 3. U starších systémů SYNC a SYNC se. This article describes the easy process.


Ford SYNC Maps to Fwith. This latest version of SYNC enables you to access Waze navigation. Would you like to make updates to SYNC using a USB thumb drive? Follow this short video to learn how.


Click here to get your free map updates. Po instalaci a nabíhání syncje třeba odmítnout automatickou aktualizaci Wifi.


Ford sync 3 aktualizace

Po uspěšné aktualizaci se nelze připojit k AA, hlásí to chybu "chyba komunikace software auta je. Done this and what a difference and its for all. SYNC se pyšní vyšším výkonem, rozumí jednodušším. ZAMLUVENO ford fiestaautomat 44tkm od.


Systém SYNC je možné aktualizovať na základe VIN (Výrobné číslo vozidla) Vášho vozidla na tejto stránke. K dispozícií sú aktualizácie softwaru. Pozdravte Sync, silně upravené nastavení softwaru, které zanechává své pomalé, balky, frustrující za sebou a bere. Fordu přes počítač a následně nainstalována pomocí USB flashky.


Nabízím kompletní počeštění (češtinu) vč. How to download and update ford f1sync update Samsung are one of the. Je dobre ho pravidelne aktualizovat. Update cez Wifi vo vseobecnosti v EU.


Ford sync 3 aktualizace

V dubnu přijde do SYNC populární komunitní navigace Waze. SYNC bude ke zprovoznění této funkce zapotřebí aktualizace.


Zkontrolujte, že dovolujete systému SYNC, aby stáhnul kontakty z telefonu. Byl tu dotaz jak aktualizovat mapy na Sync2. Asistenti FordGuides (volat průvodce – pokud je k dispozici).


Software SYNC můžete případně aktualizovat také prostřednictvím aplikace. Prodej a servis nových a ojetých vozů. Autorizovaný partner Ford. Originální náhradní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.