čtvrtek 7. června 2018

Torque pro čeština

Pokud vlastníte OBDII adaptér, pak je aplikace Torque patrně tím. Asi nejzásadnější výhradou bude nekompletní lokalizace do češtiny.


Jak Torque Pro funguje v. Fanoušek moderních technologií a RC modelů. V redakci SMARTmania. Realtime Information. Download Android APK.


Aplikace Torque podporuje nejrůznější autodiagnostické BT adaptéry s čipem ELM 327. Od těch nejdražších profi kousků, až po ty nejlevnější. Univerzální OBD II autodiagnostika Torque pro Android s použitím BT adaptéru s čipem ELM 327.


Výsledek obrázku pro elm327. Automobilová diagnostická jednotka pro OBD II s Bluetooth (ekv.ELM 327) Androi modrá, CZ sw zdarma. Nakonec jsme proto za korun pořídili program Torque Pro.


V této cenové hladině je však k dispozici více možností. Když už investujete do.


Tato propracovaná aplikace slouží k diagnostice chybových kódů v. Co chlapy, nějaký pokrok co se týka Torque nebo jiných programů pro Android? Podařilo se někomu načíst chyby v jednotce? Aplikace asi Torgue Pro je zatím favorit,případně jestli víte o jiné,která je ale v češtině, tak napište. Torque is measured as an equivalent straight line force multiplied by the distance from the axis of.


Torque" pro průměr 2- 3mm s 1" čepem, RAM Mounts, Kategorie: Nezařazeno. If you want to use the conversion result in other compatible app such as Torque Pro, you need to join the "Service Mode" and "Parameter ID".


Applied voltage, VAC, 230. Nominal power, W, 14. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Torque Pro Dance Co combine contemporary dance with jazz, ballet and physical theatre which. The centre of gravity of those parts of the impactor which are effectively forward of the torque limiting joint, including the extra weights fitte shall lie on the.


Double torque slalomová žerď je vlastně “trubka”, která spojuje listy u kajakářského pádla dohromady. The latest Tweets from The OBD app, Torque ! Niekde na ruskom alebo finskom volvoklube som narazil na tuto zaujimavost ako si do appky Torque Pro mozte pridat custom PID ktory vam.


Diagnostika Vgate iCar pro OBD II s bluetooth pro Androi PC. Vysoce kvalitní univerzální bezdrátová diagnostika Vgate OBDs bluetooth pro základní. Jen ta aplikace má problém že není v češtině.


Anglicky neumím takže toho. Něco podobného mám doma, jen přímo z Číny asi za 150Kč. Na android tabletu i mobilu bez problémů, používam aplikaci Torque. Načte a smaže základní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.