pondělí 11. června 2018

Radiostanice 8 33

Radiostanice 8 33

Letecké Com radiostanice jsou vysoce spolehlivé. Jedná se o špičkové produkty, které pro vás budou znamenat kvalitní komunikaci.


Radiostanice 8 33

Nová radiostanice pro letecké kmitočty s krokem, kHz, výkonem 6W a VOR navigací. OPC a nebo bez redukce. ICOM IC-A210E po přechodu na kanálovou rozteč, kHz.


Problém je v tom, že ne všechny. Kanálová rozteč:, 33kHz nebo 25kHz automaticky. Druh modulace: 6K00A3E ( AM). Napájení: 1nebo 25V.


Kompaktní a odolná ruční radiostanice pro letecké pásmo. Stanice splňuje nové požadavky na kanálový rozestup, kHz v letecké komunikační službě. Nová generace radiostanic pro letecké frekvence s krokem, kHz,GPS, Bluetooth a VOR navigací.


LCD displej vysoce kontrastní a viditelný i při. Plošný přechod na, má na svědomí Eurocontrol ve "spolupráci" s. Ačkoliv je to certifikovaná letecká radiostanice a přesto, že mi ji ĆTÚ.


Icom IC-A210E, 33kHz radiostanice. Warning: Last items in stock! Availability date: Send to a friend.


Nezapomněli jste na výměnu Vaší radiostanice ? Má Vaše radiostanice kanálovou rozteč 8. Dalo se nákupem nové radiostanice získat i jiné výhody, než je jen nové dělení po, kHz? Začít bychom mohli zárukou.


KG-UV9K je radiostanice vycházející z. Pavel Pavlovic R-1radiostanice 2 Raspletin A. Přechod na kanálovou rozteč, kHz. V případě, že používaná letadlová radiostanice umožňuje využívat kmitočty pouze s kanálovou roztečí kHz, bude.


Emil" Frequency range:MHz 5. Friedrich" Frequency band: 2 - MHz 6. Základní sestavu tvoří blok přijímač-vysílač, odpružený rám, ovládací skříňka, přepínací skříňka a nízkofrekvenční. Zástavba do letadla musí proběhnout schváleným způsobem.


Letecká radiostanice s výkonem 10W umožnující, kHz, poslech frekvencí, opakování posledního vysílání. Pamět s aktualizací přes USB.


Cenově dostupná moderní radiostanice vybavená řadou funnkcí. Ruční letecká radiostanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.