pátek 22. června 2018

Domácí nas

Domácí nas

Chcete mít vlastní domácí cloudové úložiště, na které by se vám automaticky zálohovala? NAS domácí server poskytuje pohodlný přístup k datům z počítače. Domácí servery nas seřazené podle ceny od nejlevnějšího. Většinu produktů máme skladem.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Společné úložiště pro data má široké užití jak v domácím, tak ve firemním segmentu. Pokud o nákupu takového výrobku uvažujete, pomůže vám náš článek Jak. Je rozšířitelný až na disků.


Výběr optimálního NAS serveru pro domácí použití Vám jistě zabere nějaký čas a zorientovat se v dostupných zařízeních na trhu jistě není jednoduché. Datové úložiště NAS pro 1x 2. SATA HD CPU Dualcore 800MHz, 512MB RAM, GLAN, 2x USB 2. Abyste mohli všechny výhody domácích úložišť NAS využívat, musíte mít nejprve pořádnou domácí síť. Zejména z estetických důvodů ideálně.


Zas aby DC adaptér utáhl CPU, disky a Bluray mechaniku. Maximální cenový strop. Přečtěte si o tématu Domácí NAS.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Domácí NAS. Zápisky z prvního dne dalšího ročníku tradiční brněnské konference OpenAlt.


Jak si postavit pořádný domácí NAS s FreeNAS, jak funguje. QNAP TS-228A je domácí NAS server s unikátním designem a tichým chodem.


Na vašem iPhonu či iPadu, na kterém máte nainstalovanou aktualizaci na iOS 1. Chytré úložiště NAS pro vaši hudbu, filmy nebo jiná data. Výborné ceny a dobrá skladová. Synology nebo Qnap a dalších. NAS (Network Attached Storage) je možnost jak zpřístupnit data z disku do celé domácí sítě.


Na jednom místě můžete mít uložena svá. V každém případě je ale NAS užitečný prvek domácí multimediální infrastruktury. Jeho použití lze v mnoha případech jednoznačně doporučit.


Jednodušší NAS síťové úložiště pro pevné disky – WD My Cloud EXUltra. NAS je velice dobrý základ pro domácí zálohu dat. Na této stránce najdete levné domácí NAS pro disk, respektive všechny domácí NAS pro disk seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší.


NAS : Domácí úložiště za hubičku na rychlou a spolehlivou zálohu důležitých dat. Síťový disk nepatří jen do kanceláře, NAS se hodí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.