úterý 16. října 2018

Vysílačky sencor smr 120

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na.


Umožní vám přepínat mezi osmi kanály a komunikovat až do vzdálenosti pěti. Osobní mobilní radiostanice. Zobrazí se při poklesu. Vyberte si alternativu.


V první řadě je to šířka sortimentu. Set dvou radiostanic PMR4s 8-mi kanály. SENCOR dnes dodává své výrobky do více než. Mají dosah až km v otevřeném terénu.


Disponují nastavením hlasitosti. SMR 1TWIN RADIOSTANICE SENCOR. Porovnání nabídek internetových obchodů nabízející. Ušetřete za nákup vysílaček SENCOR.


Vysílačky - sada vysílaček, dosah 5km, žluto-černé. Zdroj pro vysílačku VXW 100. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. USA retro vysílačka CB občanslého pásma. Nastavenie hlasitosti. Sada dvoch osobných mobilných rádiostaníc kanálov. Dostupnost: na cestě. Radiostanice podporují. To je nabídka z Datart výprodeje. Duální anténa 7pro vysílačky BAOFENQ délka 39cm.


Vysílačky sencor smr 120

Srovnání cen výrobků v. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Smr 1twin radiostanice sencor v nejvyšší kvalitě. Dosah až km v otvorenom teréne. Odvojiva kopča za pojas.


Vysílačky sencor smr 120

Napajanje 3x AAA baterije (nisu uključene). Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.