čtvrtek 18. října 2018

Jaký interkom na motorku

Recenze a porovnání interkomů nejvyšší třídy. Poslední, co chci na motorce poslouchat, je nějaký pitomý rádio se stupidníma. Skvělá cena, snadná instalace, ideální pro společnou komunikaci při jízdě na jedné motorce (můj případ).


Jaký interkom na motorku

Perfektně sedí do přilby Nolan N10 které jsm. Bývá často kombinováno s handsfree systémem pro telefon a navigací GPS.


Má to vlastní napájení z tabletkových baterií a zapíná se to kvůli úspoře energie automaticky při pohybu či otřesu motorky, vypíná po nějaké době v klidu. Jaký interkom na motorku ? Jezdím na motorce nejraději sám, se spolujezdcem nebo s partou kamarádů ? Mám rád jednodenní projíždky a nebo jezdím na dlouhé tracky divokou přírodou ? Přijeďte se přesvědčit, jak naše komunikace znějí.


Rozhodujete se, jaký interkom pro vaše motocestování pořídit? Zastavte se za námi do Prahy. Vzhledem k aerodynamickému hluku a zvuku motoru je.


Někteří již mají svou motorku pečlivě připravenou a čekají na správný čas. Aliexpress nabízí tento intercom Lexin LX-R který obsahuje dva. Nabízíme interkom na motocykl v drátovém provedení i originální bluetooth interkom. No a vás pak čeká celé kolečko znova – nasadit helmu, rukavice, nasednout na motorku a vrátit se do cesty.


I ti ale občas potřebují telefonovat, domluvit se za jízdy se spolujezdcem či kolegou na druhé motorce. Dnes už nemusíte mávat rukama či jinak. Tato technologie umožňuje pokračovat v. Podle čeho ale vybírat?


Je lepší integrální, nebo vyklápěcí? Chci se dozvědět více. Intercom na motorku už rozebírají maminky na webu eMimino. Proto bych mu chtěla k Vánocům nadělit intercom.


Android PC, voděodolná sluchátka nebo Bluetooth ovladač. K interkomu můžete navíc připojit i dva telefony najednou. Samozřejmě záleží na tom, na jaké motorce jedete a jakou máte přilbu. Bezdrátová komunikace motorka - motorka nebo řidič-pasažér.


Jaký interkom na motorku

Vybrané přilby SHARK se vyrábí již s přípravou pro interkom. Interkomy pro všechny druhy helem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.