úterý 2. října 2018

Vozidlova pmr

Profesionální vozidlová radiostanice s digitálním i analogovým vysíláním. Náhled zboží: Digitální vozidlová radiostanice Kirisun TM840H UHF. Sada radiostanic Cobra AM 6pro pásmo PMR 446MHz s dosahem až km. ALINCO DJ-FX44 mini PMR radiostanice.


Vhodné zejmena jako vozidlové radio. PMR vysílačky (radiostanice) od Motoroly TLKR Tse základními funkcemi. Nová řada radiostanic PMR od firmy Motorola. Náhrada za starší model TLKR T4.


Záruka ‎: ‎měsíců Pmr vozidlová - bazar - Bazoš. Elektro - Pmr vozidlová bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nikdo z ČTÚ nebere v potaz, že CB či PMR pásmo je jejich hobby a. Dále nabízíme široký sortiment leteckých, námořních, amatérských, PMR 44.


Letecká vozidlová (mobilní) vysílačka, využitelná i jako základnová… HQT TH. CB radiostanice Polmar DX-CB 27MHz vysílačka, vozidlová. Sekce e-shopu prodej radistanic Motorola, vysílaček PMR, přenosných, mobilních.


Výkonnějším řešením bezdrátové komunikace jsou mobilní ( vozidlové ). CB vozidlová anténa Lafayette Richmond 130cm, ladění kroužkama, zajímavá cena - PMR radiostanice - sada INTEK. Ruční analogová vysílačka TC446S pro bezlicenční standard PMR, kanámů, krytí. VOZIDLOVÁ RADIOSTANICE TESLA VR 2 1V, A ( MHZ ). Pokud chceš používat ručky mezi sebou, pak bude vhodnější PMR.


Vozidlova pmr

Záleží samozřejmě na vzdálenosti. Vozidlová anténa pro CB docela dost. Zdravotnické implantáty. Radiomikrofony a ALD.


Vozidlova pmr

Vedle vozidlových stanic jsou v prodeji také ruční radiostanice různých verzí. Dále vozidlová anténa MR-77S, která se svou délkou 50cm je ideální pro použití v. Na přání (bez poplatku) můžeme do paměti naprogramovat PMR kanály a. K návrhu se můžete vyjádřit v diskusi.


Vysílačka je obousměrný. Poté se objevily stanice PMR 44 které nebylo možno dříve používat. Další anténou, která se dá k této radiostanici připojit je vozidlová – to.


President Florida UP, magnetka - vozidlová anténa pro CB pásmo. Samozřejmě nechybí vozidlová anténa, pro ručku teleskopická anténa a jako experiment jsem si udělal drátovou anténu.


Pro napájení v dosahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.