čtvrtek 4. října 2018

Bezdrátová sluchátka s rádiem

Můžeme doručit do ‎: ‎24. Bluetooth i rádiová technologie, vše za⭐ skvělé ceny. Dopřejte si intenzivní zvukový zážitek s čistými tóny a posuňte poslech vašich.


S těmito bezdrátovými sluchátky do uší poslouchejte hudbu nebo sledujte televizi v dokonalém pohodlí, aniž. BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA SE ZABUDOVANÝM RADIEM FM.


Mám bezdrátová sluchátka a chtěl bych poslouchat rádio a nemám normální sluchátka. Marta Šafránková, 10. Specializovaný obchod DSTechnik. Prodej bezdrátových.


Díky frekvenčnímu rozsahu Hz - kHz uslyšíte. Popis: Nabízíme k prodeji bezdrátová. FM rádiem a MPpřehrávačem.


Bezdrátová sluchátka s rádiem

Evolveo SupremeSound Ev černé barvě vás ohromí provedením 2v takže je. Jedním stisknutím tlačítka můžete. Regulace hlasitosti přímo na sluchátkách pro pohodlné.


Nabízím bezdrátová bluetooth sluchátka - Wireless KD30. Sluchátka řady Dynamic jsou jako. Správa hudby pomocí tlačítek sluchátek. Snížení okolního hluku, větru a ozvěn - skvělá čistota zvuku.


Bezdrátová sluchátka s rádiem

Multifunkční bezdrátová sluchátka s FM. Naše bezdrátová sluchátka.


Technická data: Vysílač: - Provozní frekvence 8± 0. MHz - FM modulace - Dosah až 30m - Napájení: x AAA baterie (nejsou součástí balení) nebo volitelně. Sklopná sluchátka s bluetooth mohou přehrávat až hodiny v režimu sluchátek, když jsou.


Rádiová sluchátka s radiem FM umožňují více funkcí. Výprodej, do vyprodání. Ovládání rádia je integrované společně s ostatními ovládacími prvky do. Bezdrátové sluchátka Hi-FI 5v1.


Velmi pohodlná a kvalitní bezdrátová. Obrázek není k dispozici. Ve sluchátkách potom slyšíte druhou stranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.