úterý 30. října 2018

Dmr radiostanice

K dispozici jsou radiostanice pro obě nejčastěji používaná frekvenční pásma 1MHz a 450MHz. Dosah digitální radiostanice je rovněž srovnatelný s. Největší výběr digitálních radiostanic UHF v České republice vč. TYT MD-3DMR rádio Kompatibilní s radiostanicemi Motorola a Hytera DMR. Funkce: – digitální rádio (dual time-slot) a analogové rádio (FM) – DMR Tier.


TYT MD-3VHF DMR je kompatibilní s radiostanicemi Motorola a Hytera DMR. TYT MD-6UHF DMR je radiostanice kompatibilní s radiostanicemi. Jaká bude kvalita těchto radiostanic ukáže až čas. Doufejme jen, že to bude lepší, jak různá chrastítka jenž houfně obsadila analogové převaděče.


Dmr radiostanice

Společnost DCom představuje skrytou radiostanici Hytera X1. Je k dispozici v pásmech VHF a UHF. Radiostanice je vybavena GPS modulem.


Po dokoupení USB kabelu je možné radiostanici programovat přes PC. Frekvence ( kmitočet). Analogový a digitální provoz. Mezi těmito sítěmi je možné plynule přecházet.


AC114U024-VSL Mobilní digitální DMR, FDMA radiostanice s jednomístným LED displejem s šesti programovatelnými tlačítky a 8mi kanály. DMR radiostanice dualband Retevis RT-84. V poslední verzi Pi-Star ( software pro hotspoty) se objevila další možnost na komunikaci napříč.


Popis: Set radiostanic Motorola DMR UHF Mototrbo. Malá, odolná a výkonná radiostanice pro profesionály, kteří jsou stále v pohybu. Profesionální radiostanice určené pro. PD7AN analogová verze digitální radiostanice (vysílačky) PD7umožňuje.


Přenosná radiostanice pro velitele. Kompaktní, vodotěsná radiostanice za vyjímečnou cenu, která umí jak digitální DMR tak i analogový přenos signálu. Výhodou digitální komunikace je kvalitní.


Moderní digitální radiostanice DMR. Přes všechny výhody moderních mobilních telefonů je mnoho oblastí, ve kterých je výhodnější používat pro spojení. Tak již snad budou dostupné radiostanice pro radioamatéry.


Rozšířené funkce DMR a vlastnosti radiostanic MOTOTRBO jsou garantovány pouze pro radiostanice MOTOTRBO, stejně tak i systémové. Díky svým malým rozměrům a účinné, ale krátké anténě, která vám nebude. Multirežimové radiostanice Hytera jsou revolucí ve světě profesionálních.


Nastavení radiostanic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.