pátek 19. října 2018

Galanterie kotva

Nabízíme nejširší sortiment textilní galanterie špičkových výrobců pro profesionály, pletařky a švadleny. NC Fénix, OC Šestka, VIVO Hostivař, OD Kotva mají nyní omezenou pracovní. Praha › Šicí potřeby2gis. Braken, galanterie : adresy se vstupy na mapě, recenze, fotografie, telefonní čísla, pracovní doba a jak se na místo dostanete.


Buďte první, kdo ohodnotí tento produkt. V našich prodejnách galanterie Filium nabízíme široký sortiment textilní galanterie se specializací na nejširší nabídku módní knoflíků (kvalita made in Germany).


Výrazný kovový přívěsek ve tvaru kotvy má uprostřed průhledný kabošon, pod kterým je potisk s námořnickým moti… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Kožušníková Ivona - Galanterie v Kotvě. Provozujeme galanterii. Velkoobchod textilní galanterie TKACZIK » Nášivky, aplikace » nažehlovačky, aplikace našívací. Podrobný popis (Aplikace nažehlovací 1kotva vel.4x3cm).


Kovová ozdoba s motivem kotvy zdobená broušenými kamínky. Ozdobu lze našít na kabelky, použít jako opaskovou ozdobu a díky očku v horní části zavěsit. GALANTERIE Knoflíky plastové.


Nepropásněte novinky a slevy! Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem rozesílky newsletteru. Kovový přívěšek ve tvaru kotvy s loďkou, barva platina, vel. Název: Záplata Typ: nažehlovací.


Doplňující informace: dětská. Cena uvedena za : kus. Hledáte nažehlovací kotva ? V košíku není žádné zboží. Více informací: Tento obchod je specializovaný na prodej.


A 0sm - staromosaz. Patchwork, šicí stroje, galanterie, látky. Nabídka práce v oboru Prodavači textilu, obuvi a kožené galanterie, firma Kotva 4. Adresa: Náměstí Republiky 8. Fili galanterie - OC Kotva.


Napište svůj komentář. Látky,Latky, Galanterie, Flanel,Flees. Prodejna Textilní galanterie Braken v OD Kotva prodává značky: Koh-i-noor, Prym, Braken a Scholler und Stahl.


Obchod najdete na adrese: Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.