úterý 9. října 2018

Motorola tlkr t50

Motorola tlkr t50

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je ideální pro použití v. Sada dvou vysílaček s dosahem až 6km ve volném prostoru. Nabízejí osm kanálů a funkce pro skenování a monitorování těchto kanálů.


Vysoce odolná a vodotěsná konstrukce s certifikací IP 67. TLKR Tuživatelská příručka. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v. Produkt byl vyřazen z prodeje.


Motorola tlkr t50

Vyberte si z naší doporučené nabídky. Doplňující informace, Zamknutí kláves. Standardní příslušenství, 2x vysílačka. Doba provozu až hodin.


Odolná vysílačka Motorola TExtreme v moderním černo-žlutém provedení s pásmem. Užijte si krásy přírody a zůstaňte v kontaktu s přáteli. Free delivery and returns on eligible orders.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Nabízí ale kromě vše potřebné jako možnost použití kódů n akanálech. Popis: prodam na ND jsou funkcni,ale u jedne je spatna baterka. Zůstaňte v kontaktu s blízkými i mimo civilizaci.


Všechny manuály jsou ke stažení v českém jazyce a ve formátu pdf. Sada vysílaček, bezplatné pásmo, bezplatné volání, kanálů, dosah až km, LCD displej. Sada Dvoch vysielačiek s dosahom až 6km vo voľnom priestore. Ponúkajú osem kanálov a funkcie pre skenovanie a monitorovanie týchto.


Zobacz inne Radiotelefony i krótkofalówki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Výrobní číslo: P14MAA03A1BC. Toto zboží nadále není možné. Sport a volný čas, Vysílačky.


The Twalkie talkie is license free. The Motorola Tare PMR4license-free Walkie Talkies ideal for outdoor activities. Order yours with liGo today. Channels allow for easy communications.


Genuine Motorola spare battery that is compatible with T6 XT1and Textreme walkie talkie radios. Features and Benefits. Whether its a day trip, a holiday hike or a weekend in the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.