pátek 12. října 2018

Bluetooth usb adaptér

Bluetooth usb adaptér

Bluetooth adaptér audio výstup 3. Nejprodávanější, nejlepší. Veškeré informace o produktu. EDR, dosah 10m, rozhraní USB 2. Pokud nemáte v notebooku nebo v PC. Ty nejlepší bluetooth usb adaptéry nakupujte online u odborníků a využijte naše služby!


Bluetooth usb adaptér

USB bluetooth adaptér ve verzi 5. Vašeho počítače k dalším bluetooth zařízením využijte svůj počítač také jako bluetooth zařízení - spojte s. Představuje vhodné řešení pro notebooky, které. Smart Ready) - Nejnovější technologie. Univerzální bluetooth adaptér. Propojuje vaši náhlavní soupravu.


Zobrazit více parametrů &gt. Průvodce výběrem produktů &gt. Přidat k mým oblíbeným Odebrat z mých. Název výrobce GM ELECTRONIC Kód produktu. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. A nemám k němu CD s ovladačem, někde se ztatilo. USB adaptér od společnosti TRUST s dosahem až 15m.


Hledaný produkt již není k dispozici. Class II), dosah až metrů. Tento adaptér bezdrátově připojuje počítač k mobilním zařízením, jako jsou mobilní telefony, tablety a sluchátka. EDR a nabízí tak vynikající.


Přenosová rychlost: Max. USB umožňuje bezdrátově propojit notebook s telefonem. Pomocí tohoto adaptéru snadno rozšíříte komunikační. Adaptér za výhodnou cenu!


Kategorie: Wi-Fi aktivní prvky. Jednoduché připojení bluetooth zařízení - klávesnice, myši, reproduktory. Výrobek je dostupný ve firmě Transfer Multisort Elektronik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.