úterý 11. září 2018

Sencor smr 130

Sencor smr 130

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Pôvodná cena: 7Kč Ušetříte: % = 2Kč. Ihned k odeslání u vás již 7. Příslušenství k výrobku. Osobní mobilní radiostanice. Zobrazí se při poklesu. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Sada ks PMR vysílaček pracujících v občanském pásmu 4MHz, volání bez poplatků, dosah ve volném prostoru a přímé. Předpokládané dodání: středa 15. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Recyklační poplatek zahrnut v ceně. See all the product information. Suitable accessories. V první řadě je to šířka sortimentu.


Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení. SENCOR dnes dodává své výrobky do více než.


Dosah až km v otevřeném terénu Dva kusy vysílaček v balení kanálů Nastavení hlasitosti Automatické skenování kanálů Volací tón. Vysílačky jsou vybaveny. Sada dvou osobních mobilních radiostanic Dosah až.


Sencor smr 130

Detailní popis produktu. Sencor SMR Handsfree je sada dvou handsfee sad pro mobilní radiostanice Sencor SMR. SMR 1TWIN RADIOSTANICE SENCOR. Rádi vám odpovíme na vaše otázky.


Bazény a vodní sporty. Všechny manuály jsou ke stažení v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.