úterý 25. září 2018

Protipožární klapka kruhová

Aktivací klapky je zabráněno po uvedenou dobu šíření splodin. Optimalizovaná kruhová požární klapka s požární odolností až 1minut, k dispozici již od nejmenších průměrů (již od 1mm). Díky tenkému listu klapky.


Představení výrobku CR60. Protipožární klapka, kruhová. Potrubí připojené na požární klapku musí být podepřeno nebo zavěšeno tak, aby klapka nenesla jeho.


Protipožární klapka kruhová

Instalace kruhové požární klapky mokrou cestou. KRUHOVÉ, SÉRIE WH- 5Pa. Velké požární klapky kruhové konstrukce pro uzavření vzduchotechnického potrubí mezi dvěma požárními úseky, dostupné v devíti jmenovitých velikostech.


Kruhová požární klapka WH45. Suchá vestavba s kruhovým vestavným. Těleso protipožárního talířového ventilu s uzavírací klapkou je vyrobeno z. Požární klapku lze použít v prostředí s nebezpečím. Prostup klapky musí být utěsněn hmotou stejné požární 2Příslušenství.


PLATÍ OD: NÁVOD K INSTALACI, OBSLUZE A ÚDRŽBĚ POŽÁRNÍ KLAPKA PKTM IIIObsah Všeobené informace. Otevřené nebo kruhové vedení ídicí modul protipožární klapky. Odvętrávací ventilátor.


Protipožární klapka kruhová

Jsou nepřenosná a tvoří nedílnou součást daného objektu nebo technologie. Rozdělení podle druhu použití. Firma Air Fire Tech přišla s nabídkou protipožárních kruhových i čtyřhranných klapek pro stěny tloušťky od mm. V oddílu „Zadání hodnot“ nastavte požadované parametry klapky.


Klapky se montují mimo. Tělo klapky je vyrobeno z pozinkované oceli. Tato požární klapka je speciálně navržena pro průměry do 6mm. Volets de désenfumage D. Organisme ertificateur AFR ertification - RBoleslavova 1 Praha, tel.


SYSTEMAIR PKI-R-EI90S-DV1-2. Uzavírací klapka kruhová přívod ( průměr 3) ks. Tlumič hluku do kruhového potrubí.


Jednoduché oddělení požárních úseků bez nutnosti použití požární klapky. Tento katalog vznikl již po začlenění společ. Zpětná klapka do kruhového potrubí Ř 140mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.