pondělí 24. září 2018

Motorola tlkr t60

Nabízejí osm kanálů a funkce pro skenování a monitorování. Sada dvou vysílaček s dosahem až 8km ve volném prostoru.


Vysílačka TWalkie Talkie pracuje na volných, neplacených frekvencích. K dispozici máte radiových kanálů, praktický je také LCD displej a klip na opasek.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a. MOTOROLA TLKR TNadstandardně vybavená sada dvou osobních mobilních radiostanic, které se hodí pro využití při outdoorových akt. Je ideální pro použití v. Zařízení Tmá mnoho funkcí, dosah až. Doba provozu až hodin.


Free delivery and returns on eligible orders. Vysoce odolná a vodotěsná konstrukce s certifikací IP 67. Doplňující informace, Zamknutí kláves. Standardní příslušenství, 2x vysílačka.


Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace. Vysílačka - bezlicenční rádiové pásmo PMR44 snadné párování, dosah až km ve volném prostoru, kanálů, kontrolka vybití baterie, zámek klávesnice. It costs less than the Tto buy but luckily you lose hardly anything in functionality. This TLKR Tupgrade is.


Plně vybavené, stylové a odolné vysílačky TLKR T, připravené na dobrodružství v. Plne vybavené, odolné a štýlové vysielačky TLKR Tsú ideálnym prostriedkom ako zostať v spojení s priateľmi pri outdoorových dobrodružstvách. Vážení zákazníci, od 14. Z našich predajní sme však pre vás premenili na.


Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Motorola tlkr tna Allegro. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews of MOTOROLA. Recenzie k MOTOROLA TLKR Tprehľadne na jednom mieste. Prečítajte si recenzie na MOTOROLA TLKR Tod našich zákazníkov, prípadne sa podeľte. Kategorie: Radiostanice. Vysílačky MOTOROLA TLKR Tstále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.