pátek 21. září 2018

Bílá vrána čsfd

Jana Dubanská zde pracuje jako pokojská a nechá se najmout jako. Patnáctiletý Thomas Mollison chce vyrůstat jako každý teenager v jeho věku.


Protože je jeho otec voják, rodina se často stěhuje a plachý. Zadlužený majitel zámku Dubanský vidí jediné východisko z dluhů ve sňatku dcery Jany se synem svého přítele z mládí Bernarda, nyní milionáře. Přestože byl Gilert Grape pravděpodobně předobrazem Bílé vrány (v obou filmech jsou důležité scény koupání, v obou filmech spolu mají bratři fyzický konflikt). Titulky ke stažení na Titulky.


Ve filmu se věnuje osobnosti světoznámého. Mariana Slováková - Konečná a Rudolf. Kunig neunesla hrůzy ženského koncentráku. Jeho život však ještě více ztrpčuje.


REKLAMU VYPNEŠ KLIKNUTÍM ZDE X. Bílá vrána z Ravensbrücku: Nacistka K. Charlieho společnost nevadí. Jedinou výjimkou je „ bílá vrána “ detektiv Richie Roberts (Russell Crowe), který má sestavit protikorupční tým a stáhnout kolem drogového krále pevnou smyčku. Ponti ale udělal chybu, neboť film byl nakonec nominován na Oscara v kategorii cizojazyčný film.


Nebe a dudy na ČSFD Kinoboxu FDb IMDb. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou.


Zdi kolem jsou bílé, uniformy rovněž a stejně tak bezbarvý, dokonale hrůzně sterilní, je design pokojů. Isaaca Asimova, natočil režisér Alex Proyas (Dark City, Vrana ). Zdroj: synopse: csfd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.