úterý 18. září 2018

Apple pay nefunguje

Po provedení těchto kroků otevřete znova aplikaci Wallet a podívejte se po tlačítku přidat. Pomoc s pridávaním kariet do aplikácie Wallet na používanie s Apple Pay.


Kde se mohla stat chyba? V nastavení položku Apple pay samozřejmě také nevidím. Ti kdo jim to nejde co mate za operatora? Platit můžete na bezkontaktních.


Na některých platebních terminálech mi nejde zaplatit a musím vytahovat plastovou kartu. Moderné platenie mobilom je konečne tu. Postup pri aktivácií. Platební kartu vyfoťte, ručně.


Plaťte svojim iPhonom, Apple Watch a ďalšími Apple zariadeniami bezkontaktne, alebo u internetových obchodníkov podporujúcich službu Apple Pay. Užijte si všechny výhody své karty od Komerční banky a propojte ji s Apple Pay. V tom případě neváhejte kontaktovat naši zákaznickou péči.


Jde Twisto kartu nahrát do více zařízení? Byl pro vás tento článek užitečný? Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 1. Master Card od Spořky samozřejmě zatím nefunguje. Největší česká banka má problém: Stále jí nefunguje Apple.


A dokonce ani nejde odistalovat Ten pan je proste dobrej : D. Platbu prostřednictvím ApplePay si. Výhody služby Apple Pay. Samsung, Android Features, Apple.


Hlavne ze tam mam rozne karty a ani jedna nefunguje 🤦 ‍♂️ nechvalil by som sa takou. Nefunguje vám prihlásenie? Jediný, co mě mrzí je, že nejde vybírat z bankomatu pomocí mobilu.


Apple pay nefunguje

Liečba vírusomluxurywirewheels. Apple Wallet zaručuje spoľahlivé šifrovanie údajov a nemožnosť krádeže. Apple Pay môžete využívať už aj s platobnými kartami Tatra banky. Převážná část těch největších.


Bank at home - what you can do without visiting the branch. Zdravim nefunguje mi platba pomocou apple pay, kartu mi pridalo setko sa tvari v poriadku, ked chcem platit prilozim telefon k terminalu a na. Byť nejde o čísla, jaké mělo Air Bank nebo Komerční banka (zhruba tisíc), rozhodně se nejedná o zanedbatelnou položku.


Apple pay nefunguje

Pokiaľ si toto všetko dodržal a služba nefunguje, skontroluj si dátum exspirácie svojej karty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.