pondělí 24. září 2018

Dětské vysílačky bazar

Zapojit se můžete jakkoliv např. Pro poskytnutí pomoci stačí vytvořit nabídku a publikovat na Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Vybírejte z 3inzerátů.


Sencor SMR1Radiostanice Sencor SMR 1Twi. Děti - Detske vysilacky bazar. Profi dětské vysílačky s dosahem 200m PC: 699Kc. Bazarové vysílačky skladem.


Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rádi vám poradíme s. Vyberte si z pestré nabídky kategorie vysílačky bazar.


Sada vysílaček Stabo Freecomm 1PMR. Chůvičky, vysílačky a monitory dechu bazar - online inzerce věcí pro děti. Dětské vysílačky Funkprofi T-3modré ks. Kočárky, autosedačky, boty a oblečení pro kluky a holky, hračky, ohrádky, postýlky.


S dosahem až km ve volném prostoru vás udrží v kontaktu nejen při toulkách přírodou, ale může dobře posloužit i doma pro hlídání dětí. Motorola vysílačka TLKR. Vysílačka TWalkie. Tyto vysílačky mají dosah až km a lze je použít také jako dětskou chůvičku.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Baskytarové vysílačky aneb bezdrátové systémy pro baskytary. Děláte rádi na pódiu show? Máte rádi volnost a vadí Vám když si šlapete po kabelech?


Malatec 9Plážové lehátko červené bazar. Jistě budou skvělým průvodcem všech dětí, které chtějí zůstat ve…. Brondi FX Dynamic TWIN je sada kusů PMR vysílaček standardu PMR v pásmu. Dětská chůvička s uklidňujícím nočním světlem a dosahem až 4metrů poskytuje kvalitní přenos zvuku a snadno se používá.


Její používání usnadňuje LED kontrolka při zachycení zvuku vysílačkou. Zahradní kolečko Bosch s příslušenstvím obsahuje lopatku, hrabičky a zahradní rukavice.


Set je ideální pro každého malého… 2Kč – 7Kčv obchodech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.