pátek 21. září 2018

Anténa ubiquiti unifi

The UMA-D is a dual-ban dual- polarity antenna optimized for 802. It offers a directional radiation pattern. Anténa s integrovaným WiFi 802. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Díky inovativnímu designu vykazuje anténa vysoký zisk, a tak připojí i vzdálené klienty. K pokrytí využívá integrovaný WiFi signál v normě 802. Access point), venkovní, WiFis WiFi 802.


Vyzařovací úhel antény v pásmu GHz je 90° (dBi) a v. Mbps, 2xMIMO anténa, správa pomocí UniFi serveru. Na pokrytie využíva. UBIQUITI UniFi AP AC Long Range 5-Pack.


Dual-Band Antenna, Tri-Polarity, 2. Technology platforms for Internet Access, Enterprise, and SmartHome applications. GHz: dBi, GHz: dBi.


Zařízení nainstalujte na strop, stěnu nebo volně položte. UMA-D je směrová nebo až sektorová dual-band 2xMIMO anténa s 90° vyzařovacím úhlem v pásmu 2. GHz a 45° vyzařovacím úhlem v pásmu GHz. UBNT USW Flex Utility - venkovní box pro UniFi Switch Flex, PoE adaptér v. Cena: 6€ (bez DPH). TwistPort Adaptér pre UBNT Rocket 5AC-Prism.


Anténa ubiquiti unifi

UBNT AirGrid MHP, anténa 27dBi (1xZářič,1xSíto) outdoor klient MIMO 5GHz, AirMax Station. Súčasťou je integrovaná všesmerová anténa so ziskom 8dBi. Napájanie jednotky je realizované dnes bežným štandardom 802. Ubiquiti UMA-D UniFi anténa.


Držiaky na stenu aj na. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ubiquiti. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze,.


Anténa ubiquiti unifi

UBNT UniFi Security Gateway PRO UniFi Security Gateway PRO (USG-PRO-4) kombinuje. GHz), 2x interní anténa, podpora standardů 802. TX and RX Strength and unifi API response.


A scalable enterprise access point with a range of 122m and 802. Odnímatelná anténa - odnímatelnou anténu lze odmontovat a nahradit jinou. The Unifi AC Lite AP features the latest Wi-Fi 802.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.