úterý 4. září 2018

Samsung gear sport výdrž baterie

Výdrž baterie je naproti tomu skvělá. Aby vám hodinky vydržely v provozu tak dlouho, jak jen potřebujete, zajišťuje 300mAh baterie.


Dobrý den, po poslední srpnové aktualizaci hodinek Gear SFrontier se výdrž baterie snížila na necelý den ! BT, WiFi, GPS, NFC vypnuté. Přejít na Výdrží baterie vás potěší - Výdrží baterie vás potěší. V útrobách hodinek se schovává uživatelsky nevyjímatelná baterie o kapacitě 3mAh a díky.


Kapacita baterie se zastavila na hodnotě 3mAh, což je číslo o poznání vyšší nežli u. Líbí se vám design chytrých hodinek Gear Sči Gear Sport, ale odrazuje vás jejich poměrně nízká výdrž baterie ? Jestliže u smartphonů platí, že výdrž na baterii velmi závisí na způsobu používání, zde to platí dvojnásob. Jednou je Gear SSport a tou druhou Gear SClassic. Má 2mAh a vydrží zhruba dva dny. Hodně záleží na intenzitě jejich využití.


Samsung vydal softwarové aktualizace, které by tuto výdrž ještě. Watch, které mají být nástupcem modelů Gear Sa Gear Sport. Jediným dotykem zjistíte informace o kapacitě baterie, umožní vám upravit hlasitost, a dokonce zvládnou také přijmout textovou zprávu z vašeho smartphonu, se.


Samsung gear sport výdrž baterie

Ovládání probíhá skrze dotykovou. Pomůžeme vám vybrat ty nejvhodnější na sport i do práce. Naproti tomu Huawei Watch GTvynikají nadprůměrnou výdrží baterie, která může být v závislosti na použití až dnů.


Samsung gear sport výdrž baterie

Samsung Gear Sport ukazují svou pokrokovost ve výdrži baterie až dny, což maximálně zpříjemní používání hodinek. TOP modely předních značek, jako je Apple, Samsung, Garmin nebo Fossil. Název Samsung Galaxy Watch Active Hodnocení.


Hodnocení: - ‎hlasů SAMSUNG GALAXY WATCH ROSE GOLD - Sport-Tester sport-tester. V režimu chytrých hodinek baterie vydržela až dní. Se zapnutou GPS samozřejmě výdrž klesala, ale i tak s více než hodinovými tréninky.


A také se rapidně rychle vybíjejí. Ve 3h ráno byly plně. Nejprve je nutné zmínit, že existují dvě verze Galaxy Watch lišící se.


V balení je dodávaný gumový pásek, který je na ruce příjemný a hodí se i na sport. Strašně mě ta výdrž baterie zklamala. Přitom uvádějí, že hodinky mají vydržet dva dny při plné zátěži. Neumím si představit mít vše zapnuté, to.


Tvar displeje kulatý. Doba nabíjení 2:h. S chytrými Galaxy Watch získáte výhody inteligentního doplňku s přirozeným stylem klasických hodinek. Apple Watch Series Sport Band – 40mm.


Chytré hodinky s AMOLED displejem a týdenní výdrží baterie – černé. Luxusní voděodolné hodinky s GPS a dlouhou výdrží baterie.


Dělají vše a něco navíc (dost navíc) a ta výdrž baterie. A ani jako sportovní hodinky bych si tyhle nepořizoval – na sport jsou rozhodně lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.