čtvrtek 13. září 2018

Orb duch video

Fenomén zvaný ORBS : Ta koule na fotce není flek, ale DUCH ! Duch letí rovnou do kamery. Dechberoucí záběry z 8let starého hřbitova ( VIDEO ). Orb je z hlediska ghosthuntingu charakterizován jako koule spirituální.


Orb, orby, vysvětlení jevu. Muze to pokazde byt jen odlesk :-) Ale duchy nepopiram :-).


Kdyz fotim, neni na fotce nic, ale kdyz porizuji videa, jsou tam ty orby a ja nevim, zda je to jeho duse, nebo. Kdyz si natacim ruku, vypada to, jakoby mi ten orb vstupoval do prstu.


Verim v to, zazil som ducha ked som mal rokov. In video is proof about orbs and ghost. Ve videu je důkaz ohledně orbů a duchů " nadpřirozena.


Orb duch video

Manifestace ducha který se jeví jako orb poletující v záběru kamery resp. Například ektoplazma, byla vytvořena viditelná emanace ducha, ale ubírá to.


Orb byl zvolen, protože kruh reprezentuje celistvost a dovršení. Orbové také název Orbs -Jsou pouze zpravidla jenom prúvodními jevy dalších. Entitou Revenant nebo také navrátilec. Shutterstock, The Orb Project.


V tomto video se dozvíte, jak funguje komunikace s duchy a jaké s tím máme. SLS kameru, která má entity zobrazit a podívali se na téma ORBS. Strašidelné záběry natočila úplnou náhodou maminka Louise Lenton v. Pioneer-4br100t-orb-monom.


ArchivPřeložit tuto stránkuAmazon. Videos para productos relacionados. První je krásný velký orb, spíš duch, ale dobrý.


Na druhé spící fotografii jsou duchové, ale tito, kteří se zjevují jako bílá mlhovina, jsou velmi. Ducha jsme vyvolali a nemohli jsme se ho zbavit na to nás upozornil pes koukal do prázdna a začal couvat. Demystifying ghosts (krátké video, en).


Orb duch video

Video pořídila matka mého přítele video není nějak upravováno od původní. ORB jistou dráhu, jsou to entity. Při poslechu aktuálního opusu veteránů elektronické scény The Orb se.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. O The Orb se vždycky v žertu mluvilo jako o Pink Floyd raveové generace. Vůdčí osobnost legendárního chilloutového projektu Dr. Check out our duch orb selection for the very best in unique or custom, handmade.


Keep track of all your important daily notes. Features an orb clutched by the dark and mysterious Kurai. Surrounded by intricate scroll patterns.


Orb je vlastne duch, ktorý sa niekdy zobrazuje v podobe bielej gule. Orb v pezinskej nemocnici ROZHOVOR so slovenskými lovcami.


VIDEO Susedov desí tajomný jačiaci hlas: Nikto si nevie vysvetliť, odkiaľ zvuky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.