úterý 23. července 2019

Sjcam sj4000 wifi návod

WiFi tlačítko listování. Outdoorová kamera, Max. Jak obsluhovat kameru, jak propojit mobil s kamerou, jak si kameru nastavit. Baterie s vyšší kapacitou LixLi-ion baterie 900mAh.


Sjcam sj4000 wifi návod

Vodotěsné pouzdro do 30m (Waterproof case). CZ Sportovní kamery SJCAM a příslušenství Děkujeme, že jste si pořídili značkovou sportovní kameru.


Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům nebo jeho zničení. Hledáte návod a technické parametry? Vše naleznete na najdinavod.


Sjcam sj4000 wifi návod

Naše návody jsou k dispozici zdarma a ke. Pro více informací klikněte sem. Přečtěte si pozorně tento manuál před použitím kamery, abyste se seznámili s jejím ovládáním a. Kamera má již vestavěný 1. LCD displej a patří k bestsellerům na trhu. Sjcam mplus navod produktů.


Full HD kamera s výbornými vlastnosťami je dostupná v siedmich farebných prevedeniach. Na této stránce najdete návody ke stažení pro naše produkty, rady a tipy na situace, které vás.


PŘIPOJENÍ KAMERY K TELEFONU POMOCÍ WIFI. Nejprve si do Vašeho telefonu (zdarma) stáhněte SJCAM aplikaci. Návod na aktualizáciu firmware. Postup (okrem kamery SJCAM PLUS - ten nájdete nižšie).


Potěšil však přehledný návod v českém jazyce a snadno ovladatelné menu kamery, které. Pouzdro je vyrobeno z průhledného materiálu pro nejlepší pořízení záznamu. V novém roce se dočkáme jejich nástupce. Rád bych pronikl do základů zpracování videa.


Co mě trošku zklamalo, byl návod - originál není v českém jazyce, dostal. Specializovaný prodejce kamer SJCAM a příslušenství ke GoPro. Pano, SJ3- návody, tipy, rady a postupy pro akční kamery SJCAM ZONE makes it easy. Voděodolný obal, který Vám umožní natočit fascinující vodní sporty.


Wi-Fi connectivity for remote.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.