středa 10. července 2019

Cobra mt 975

Vysílačka MT9patřící do vyšší třídy s velkým množstvím funkcí. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Tyto vysílačky mají dosah až km.


Sada ks vysílaček typu PMR4s výbornou výbavou. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Provoz bez poplatků a zvláštních povolení, jednoduché ovládání. Inzerát Vysílačky cobra MT 9v okrese Vsetín, cena dohodou, od Lampster na Sbazar.


Lze také použít nedobíjecí alkalické baterie. To jsi se moc toho nedozvedel :) Je pravda, ze nektere Cobry mely malinko problem s CTCSS (a se zvonenim) - u 9si ale nejsme ted zrovna. V balení jsou kusy.


Jednoduché ovládání. The Cobra MT9radios come complete with charger and batteries, making it ideal for a number of leisure and business activities. Also includes a baby monitor.


Elektro - Cobra mt9bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na. Zatím nebylo ohodnoceno. Sada dvou kusů profesionálních vysílaček s dosahem až km v závislosti na počasí, prostředí a překážkách.


Nově přehlednější a rychlejší. See all the product information. COBRA MT9Profi vysílačka. Suitable accessories. Ratings and reviews of. Sada kvalitních radiostanic s citlivými obvody pro pásmo PMR 446MHz s příslušenstvím. Celkové hodnocení: Produkt.


Meet the brand new 10-Kilometer Walkie Talkie from Cobra. The built-in LED Flashlight and rubberized grips provide enhanced functionality to keep you on the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.