pátek 5. července 2019

Montáž radiostanice

Naše servisní a diagnostické středisko radiostanic se nachází na pobočce Rudná. Odborná montáž občanských radiostanic se vždy vyplatí, nemůže se stát, že by došlo později k problémům se zárukami, pokud Vám montáž provede naše firma. Radiostanici Motorola CM.


Platební podmínky prodeje a instalací radiostanic jsou v HOTOVOSTI nebo u větších. CB (občanské) radiostanice pracují na kmitočtech v okolí 27MHz na nebo kanálech. Případně je možná montáž i na dobře ukostřené rampy.


Propojovací kabel není součásti dodávky. Nabízíme: pomoc při. Ukázky instalací radiostanic, antén, hands free sad a jiné do vozidel IVECO. K dispozici je osumdesát různých frekvencí (kanálů).


Stanice má standardně výkon W. Souprava pro dělenou montáž krytí IP(bez ovládacího panelu) s kabelem o délce 3m pro vozidlové DMR radiostanice Hytera MD785. Tuto stanici můžete používat v automobilu nebo ji použít jako pevnou domácí radiostanici. Mezi důležitá hlediska pro výběr místa montáže.


Oddělená montáž vše v mikrofonu. Profesionální mobilní radiostanice s robustní hliníkovou konstrukcí. Dělená montáž (bez ovládacího panelu, s kabelem 3m) IP54.


Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek. Antény pro CB radiostanice se dělí podle způsobu využití na základnové ( střešní ), balkónové.


Tím chráníme naše uživatele antén President i montážní firmy. V kategorii Vysílačky a radiostanice naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Občanské radiostanice jinak také CB stanice (kmitočet cca MHz). Vhodné také pro montáž.


Dnes se již profesionální řidiči bez CB vysílaček vůbec. Prodej, montáže a servis analogových a digitálních profesionálních radiostanic, CB, letecké, námořní, PMR 4vysílačky a pagery.


HQT, Icom, Motorola. Použité filtry: Elektrosoučástky, radiostanice - prodej, montáž. Anténa radiostanice včetně montáže s koaxiálním kabelem, el. HCU: konzole pro montáž na řídítka motocyklu, stupeň krytí IP67.


Montáž radiostanice na palubní desku v ochranném koženkovém krytu. TÚ) a vyřízení kmitočtového přídělu, tak i montážní a stevební.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.