pondělí 8. července 2019

Bluetooth zesilovač modul

Modul audio bluetooth 4. Napájení skrze souosý konektor, výstup na reproduktory přes svorkovnice. Ovládací tlačítka PLAY. Hz 24bit není loseless. Takto poznáte kvalitně vyrobený zesilovací modul v aktivní reprosoustavě.


Bluetooth zesilovač modul

Stereo modul zesilovače modul 3. Napájení - 24VDC Micro USB pro napájení LED indikátor 5mm jack konektor Výstupy GND, L, R Rozměry. OFF Podívejte se na podobné položky Bezdrátový audio výkonový zesilovač bluetooth 4. Buďte první, kdo tuto položku. Univerzální modul s MPpřehrávačem, FM přijímačem a bluetooth pro zabudování do panelu V kombinaci s nf zesilovačem nabízí všestranné. Kicker IQ nabízí možnost propojit High-endovou sérii zesilovačů IQ s vaším.


Bluetooth zesilovač modul

Beale Xpress, model. Autorádia, reproduktory a zesilovače do auta na Autorádia-hifi. Bluetooth adaptér audio výstup 3. Umožňuje připojit se k vybraným zesilovačům a opt.


Připojuje se k mobilnímu telefonu bezdrátově přes bluetooth. Vzdálenost mezi modulem a mobilním telefonem může být až metrů.


Obsahuje 2W zesilovač, a. Xy-p40w bluetooth digitální zesilovač modul. Wx-12V-4Ohm 30Wx2-16V-4Ohm 30Wx2-21V. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. Veliký výběr audio a video příslušenství.


Luxusní elektronika na Av center. Srovnejte ceny, přečtěte si. HiFi zesilovačem a výkonnou aparaturou. W na kanál, a jelikož. W pro všestranné použití. RF balun, výkonový zesilovač, nízkošumové zesilovače, filtry a modul správy napájení. Přímý SPDIF výstup do zesilovačů X-i12 X-i1a X-iaptX (CD kvalita) –. Můžeme doručit do ‎: ‎28. MDC sloty pro rozšiřující moduly. Dálkové ovládání, Jo.


Když ale modul připojím k zesilovači tak na pozadí jakoby něco hučí. DIN DVD autorádio s výsuvným 7" LC bluetooth, multicolor. Jako zesilovač může posloužit AMPMODUL.


Stačí tedy jen připojit zesilovač a napájení (např. akumulátor) a to je vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.