středa 24. července 2019

Herní sluchátka s mikrofonem

Skvělá audio kvalita zvuku se silnými basy a jasnými výškami. Nastavitelný všesměrový mikrofon. Zabudovaná nabíjecí. Headset HyperX Cloud II černý. Sluchátka herní sluchatka. Jednoduché připojení díky mm jack. PC, Playstation, XBOX. Hz až 20kHz, citlivost 110dB, délka kabelu 2m (celočervený PVC), 2x jack 3. Najdete tu sluchátka se základní výbavou, ale i profesionálními komponentami či.


Elegantní sluchátka Razer Kraken 7. Vvám umožní vychutnat si požitek ze hry opravdu naplno. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. V Muzikeri vybíráš z top. Při hraní her navíc oceníte i vestavěný mikrofon vhodný ke komunikaci se spoluhráči či k pořádání internetových hovorů.


Filtrace podle parametrů a značek. Výběru odpovídá: 1položek. Herní sluchátka s mikrofonem. Bezdrátová sluchátka JBL Endurance DIVE.


Vaše nová herní sluchátka Recepticon nebudete chtít sundat z hlavy. Mají příjemný zvuk vedený samostatným zapojením.


Za zmínku stojí citlivý mikrofon s. A4tech Bloody G5herní sluchátka s mikrofonem 7. Velmi pohodlná stylová sluchátka s přesným podáním. Reproduktory a mikrofon.


Herní sluchátka s mikrofonem

Když se tak dívám do současné nabídky herních sluchátek, prakticky všechny modely jsou uzavřené. Jako první napadne každého asi ten nejvýraznější prvek herních sluchátek : mikrofon. Bez mikrofonu se dneska při multiplayeru neobejdete. Pak si vyberte z široké nabídky bezdrátových, klasických, herních nebo špuntových sluchátek.


Nechybí ani varianty s mikrofonem. Stereo herní sluchátka s výsuvným mikrofonem. V tomto případě jej má na svědomí herní headset, tedy sluchátka s mikrofonem, od HyperX. Nejen že nabízejí nečekaně vyrovnaný a dospělý.


Herní sluchátka s mikrofonem

Stylová herní sluchátka s mikrofonem a LED podsvícením. Velký náhlavní headset se super basy Plextone PC835.


Tournament edice herních sluchátek s mikrofonem má dokonce jednoduchý ovladač, s jehož pomocí regulujete hlasitost, mikrofon a basy. Podsvícení ve tvaru prasklin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.