středa 3. července 2019

Prodej kuřic 2019

KAVAPO se zabývá výkupem králičích kůží a prodejem drůbeže pro výkrm i snůšku již let. Prodej slepic je naším hlavním smyslem. Dále také nabízí vitamínové. Chcete se dozvědět více informací o ceně, případně přesnější informace, volejte na tel.


Prodáváme mladé slepice - kuřice a krmné směsi. Našim slepičkám věnujeme tu nejlepší péči. Zákazníkům v celé České republice vozíme kuřice „až do.


PRODEJ kuřic NEOMEZEN, prosíme volejte na prodejnu ohledně příjezdu a otevíracích hodin. Kuřice jsou kompletně.


Jsme malá rodinná firma z Vysočiny, zabývající se prodejem a distribucí chovné. Na webu se dozvíte kam jezdíme a další informace o. Každý měsíc rozvážíme v okolí Brna a blízkých obcích živou drůbež.


Přivezeme vám zdravé, očkované kuřice, housata. Ozvěte se nám a dozvíte se více. Zabýváme se chovem a prodejem kuřic a další drůbeže. Najdete tu vše o naší.


Tradiční výrobce českých konzumních vajec. Velkoobcho maloobchod. Drůbežárna Prace bude v sobotu 21. Výroba a prodej kuřic pro velkoodběratele i domácí malochovy.


Zájezd do sklípku vinařství Zimolka. Zpět na přehled Ordinace MUDr. KUŘICE - DOVOZ ZDARMA PO CELÉ ČR ! Největší druhový výběr ze špičkových vysokosnáškových nosnic mezinárodního šlechtitelského programu. Obecní prodejny kuřice - stáří - týdnů, cena 18- - 19-Kč.


Nabídka- prodej kuřic. Jedná se o poslední prodej v tomto. Poslední aktualizace: 2. OÚ – prodej kuřic – stáří týdnů – 15- Kč za kus, dále housata, káčata a husokáčata.


Chovatelská firma Bromová bude v pátek 27. Uvítali byste odběr elektronické verze občasníku místo papírové do schránky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.