pátek 5. července 2019

Bmi index

Bmi index

Body Mass Index kalkulačka. BMI ukazuje, jak jste na tom se svou váhou vzhledem ke své výšce. Jak je měření BMI přesné?


Podle výpočtu BMI pak zjistíte, zda je vaše aktuální váha ideální, nebo by bylo dobré ji pozměnit. Na základě jednoduchého výpočtu lze určit, jaká váha je. Počítá se podle následujícího vzorce. Ukazatel body mass index ( BMI, index tělesné hmotnosti či Quetelet index) napoví, zda máte zdravou váhu vzhledem ke své výšce.


Zadejte do kalkulačky svou. Má váha je ‎: ‎Toto je povinná položka. Je mi ‎: ‎Toto je povinná položka. Má výška je ‎: ‎Toto je povinná položka.


Vzorec pro výpočet BMI je velice. Normální hodnota BMI se pohybuje v rozmezí. Udělejte si výpočet BMI online. BMI kalkulačka vám ihned zobrazí váš BMI Index online.


BMI je zkratka pro body mass index a značí index tělesné hmotnosti. Spočítáte ho snadno s naší kalkulačkou BMI. Je to statistické měření, které porovnává váhu a výšku člověka. Výpočet vychází z váhy v kilogramech dělené.


BMI - BODY MASS INDEX, index tělesné hmotnosti je orientační výpočet, protože samotná váha těla jako taková poskytuje pouze bezvýznamné číslo nic. Je to zkratka anglických slov BODY MASS INDEX a znamená to poměr výšky a hmotnosti.


Bmi index

BMI se obecně dá považovat pouze za statistický nástroj. Nepředpokládá velkou znalost matematiky a. Index tělesné hmotnosti označovaný zkratkou BMI je jedním z nejznámějších vzorečků na světě.


BMI ( body mass index – index tělesné hmotnosti) se užívá k posouzení váhy jednotlivce a určení jeho váhy ideální. Jedná se o podíl hmotnosti a. Vychází se z poměru hmotnosti a druhé mocniny výšky. Orientační ukazatel body mass index vám na základě vaší hmotnosti, výšky, věku a pohlaví prozradí, jak na tom doopravdy jste. BMI, neboli index tělesné hmotnosti (z anglického body mass index ), se často používá jako měřítko obezity.


Vyjadřuje vztah mezi. Jednoduše řečeno je to vztah výšky jedince k jeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.