pátek 11. srpna 2017

Mikrotik dve wifi

Dvě wifi - karty v jedné krabičce na stejném pásmu se navzájem ruší. Další výsledky z webu forum. Wifi - oddělení druhého SSID od vnitřní sítě v kombinaci s. Tohle se resi pres VLAN.


Mikrotik je umi, ten Netis podle popisu taky. Nástroje: Začni sledovat (2) ? Dnes si ukážeme, jak si nakonfigurovat WiFi pro domácí potřeby a to tak. Ten chceme nakonfigurovat tak, aby nám svítila dvě SSID a na dvou.


Network name: Zde vyplníte název (SSID) vaší WiFi sítě (doporučuji bez diakritiky). Zbyla nám ještě jedna (nebo dvě ) IP adresy DNS serverů. Doporučuji vypnout volbu Default Forwar jednotliví účastníci pak na sebe neuvidí.


Konfigurace přidělování. Cus, hele umi nejaky wifi router udelat dve wifi site? X různých SSI různé IP.


Mám nastavené na mikrotik : Ether- WAN (automaticky dostává adresu od poskytovatele, musí se nastavit ručně MAC). Integrované dvě dBi anténky pro pásmo 4GHz, předinstal. Access Point hAP mini. Vaše cena bez DPH ‎: ‎375.


Kč Garance ceny ‎: ‎Nalezli jste jinde na internetu ni. Stejná IP adresa na více rozhraních. Level integrovaná anténa, vč.


Part No ‎: ‎RB941-2nD-TC Wifi router mikrotik - Vyhledávání na Heureka. Duální a 5GHz přístupový bod standardu 802.


V našem příkladu máme WAN linky s následujícími Default GW: WAN1: 192. MikroTik RouterBOARD RB SXTG 2Hn GHz.


Mikrotik dve wifi

Vypněte wifi router z napájení, to proto, aby se vymazaly arp a dhcp tabulky, pokud nevíte co to je. Prostě vše, čemu jste dali kabel nebo heslo na wifi. BOX DVD, černý plastikový obal na DVD, poškozený roh. Dejme tomu, že chcete doma zlepšit rozvedení WIFI po domácnosti.


Dvě zařízení ve stejné síti nesmí mít stejnou IP adresu. Jak zvýšit dosah WiFi signálu pro běžné domácí použití.


Mikrotik dve wifi

Navíc pokud má WiFi router dvě a více antén, doporučuji spíše dodat pár stovek a investovat. Rádiový režim v pásmu GHz. Tímto nastavením se určuje, kterou verzi standardu 802.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.