úterý 22. srpna 2017

Motorola tlkr t41 oranžová

Motorola tlkr t41 oranžová

See all the product information. Suitable accessories. Je jednoduchá, kompaktní a snadno se používá. Ponúkajú osem kanálov.


Jasný LCD displej umožňí veľmi jednoduché ovládanie prístroja. Vhodné kupříkladu pro. Sada dvou vysílaček s dosahem až 4km ve volném prostoru. Jednoduché, kompaktní a snadno použitelné vysílačky pro celou rodinu.


Motorola tlkr t41 oranžová

PMR44 dosah až 4km, kanálů, LCD displej, indikátor stavu nabití, napájení. Motorola TLKR Toranžová. Doba provozu až hodin. Ideální na výlety a. Parametry: Hmotnost: 0. Příspěvek zatím nikdo.


Konec výroby - nedodatelné. Barva, černo- oranžová. Doplňující informace, Zamknutí kláves. Standardní příslušenství, 2x klips na pásek. Výrobní číslo: TLKR T41OR. Toto zboží nadále není možné koupit. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní. Prodej a distribuce PC, Notebooky, Mobilni telefony, Digitálni fotoaparaty, Audio - Video, Elektro, pozarucni servis, poradenstvi, odblokace, bazar, vyroba.


Ke zboží, které prodáváme. Trieda produktu, Prenosná. Odolné a štýlové vysielačky TLKR Tv oranžovej farbe sú. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zjistit dostupnost na prodejnách. MOTOROLA TLKR Tvysílačka (ks, dosah až km), oranžová, LCD displej, radiových kanálů.


Dostupnosť: nie je skladom Kód: TLKR. Ochrana proti spamu vložte 3. Již není k dispozici. Podívejte se do obchodu na podrobnější a přesnější informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.