pátek 25. srpna 2017

Interkom sada pro 2 helmy

Veškeré informace o produktu. Lexin R( sada pro helmy ) nové. Dostupnost: Na dotaz. Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník.


Vhodné pro montáž do všech typů helem. Jsme výhradním distributorem této značky v ČR. Koupím interkom SRC-System Pro - pro helmu Schuberth CPr.


Použitelné jako Hands-free sada pro mobilní telefon. Skladem – můžete mít 22. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů intercom. Shark Speed-R integrální helma.


HF, do uzavřené i otevřené hlemy. Nejprodávanější bezdrátový interkom na motorku je z řady SMH Sena. Určeno pro integrální helmy.


Intercom na motorku Sena SMH10R ( sady ). Pro více jezdců, kteří mohou mluvit současně! Po několika vteřinách se helmy “najdou” : v helmě se ozve signál, potvrzující pozici, kde je helma uložena a interkom komunikace je.


Headset je speciálně navržený pro motocykly. REasy Talkie je určený pro. UNIVERZÁLNÍ HANDS FREE SADA S FUNKCÍ BLUETOOTH INSTALACE POMOCÍ SUCHÉHO ZIPU.


NOSIČE RUČNÍ PRÁCE, VYSOKÁ KVALITA, SNADNÁ MONTÁŽ POJME JEDNU HELMU 37x27x28cm. INTERKOM S BLUETOOTH. Helma s vestavěnými reproduktory, mikrofonem a interkomem. Set montážních sad do otevřené helmy s interkomem Souprava je určena pro zástavbu do jet helem.


Interkom sada pro 2 helmy

Obsahuje 2ks zastavbových sad a interkom. Sada uchycení na helmu. Prodejna Prahapřevedeme do dnů. Snadná montáž a demontaž bez poškození helmy.


Interkom sada pro 2 helmy

Cardo Scala Rider - interkomy pro motorkáře. Bluetooth intercom headset do přilby pro komunikaci jezdců. Helma spolujezdce je vybavena pouze náhlavní sadou Basic Kit, a je připojena k helmě.


DWO-nebo novou helmu, zeptejte se prodejce, zda je sada DWO-s Vaší. Ukončení komunikace přes interkom. Přijmutí příchozího hovoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.