úterý 1. srpna 2017

Bluetooth diagnostika ios

Diagnostika - Androi Bluetooth. Vysoce kvalitní univerzální bezdrátová diagnostika Vgate OBDs wifi pro základní diagnostiku. Univerzální bezdrátová diagnostika ELM3pro OBDs wifi pro základní. Mnoho funkcí palubního počítače, umí načíst i chybové kódy auta a ukázat jejich význam, případně i vymazat chyby.


Přečtěte si kdykoliv sami chybové kódy vašeho auta s touto diagnostikou, smažte. ELM3OBD OBD II bluetooth diagnostika pro Androi iOS, Windows. Pro samotnou diagnostiku lze využít nejen mobilní zařízení, ale rovněž i notebook, který se taktéž připojuje pomocí technologie bluetooth. Bluetooth konektivita, plná diagnostika hodnot z řídící jednotky.


Bluetooth diagnostika ios

Autodiagnostika ELM 3bluetooth modrá, Android (SX OBD aplikace) GEKO. Ověřená Wi-Fi OBD II. Adaptér pro diagnostiku prostřednictvím bluetooth. Re: OBD zasuvka na diagnostiku.


DIAGNOSTICKÝ MODUL ELM3V2. OBDII pro Android a iOS Black. Car Decor Store - 11-Kč. Pro mobil, konkrétně iOS mám vyzkoušené a používám softy. OBDdiagnostický modul pro Androi. SIXTOL SCautodiagnostika WiFi černá, IOS, Androi Windows SIXTOL SC. Detailní diagnostika díky bezplatné mobilní aplikaci. Systémové požadavky: iOS od verze 8. Balík souborů obsahuje programy pro Apple iOS, Android a další programy i pro. DashCommand z appstore. Nakonfiguroval a rozjel se.


Prémiový HI-tech model. Intellisense Jedinečný systém kontrolovaného. Aplikacia Carista OBDumoznuje diagnostiku a nastavenie.


Free software FiatEcuScan 2. OBD Auto Doctor aplikace pro OS Android (formát zip). Bezdrátová kontrola stavu automobilu. Podporuje android zařízení.


Bluetooth diagnostika ios

Software zdarma ke sráhnutí na Googla play.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.