středa 30. srpna 2017

Bezdrátový mikrofon na zpěv

Než se pustíme do výběru bezdrátového mikrofonu, je vhodné se zamyslet nad tím, jaký mikrofon a pro jaký účel. Všesměrový, kondenzátorový mikrofon pro bezdrátové mikrofonní soupravy. Vocal set (SR4 HT4 SA45) bezdrátový set určený pro zpěv a mluvené slovo.


Základní mikrofony na zpěv s cenou pár set korun se hodí například pro. Nejvýše postavené jsou bezdrátové mikrofony, jejichž cena začíná na tisících.


Bezdrátový mikrofon na zpěv

Ideální pro mluvené slovo, karaoke, zpěv a pod. VHF bezdrátový mikrofonní set ručního mikrofonu, přijímače, propojovacího.


Nejprodávanější Mikrofony na zpěv doručíme do hodin až k vám dom. Mikrofon bezdrátový dynamický, rozsah 1- 216MHz, konektor jack 6. AKG WMS MINI Vocal Dual - bezdrátový zpěvový set. Skytec UHF mikrofonní set kanálový - bezdrátové mikrofony. Dynamický mikrofon pro zpěv - hlavový (headset), WH série, kardioidní charakteristika, malé.


Ahoj, chtěl bych poradit, náš zpěvák si chce pořídit bezdrátový mikrofon. Já se vyznám jen trochu v mikrofonech Shure, sám mám na zpěv Betu 5. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené. Nástrojový bezdrátový systém. Bezdrátový set vhodný pro sólový zpěv.


Skládá se z… Hodnotilo uživatelů. Produkt zatím nikdo nehodnotil. Pokud chcete připojit mikrofon k počítači, budete potřebovat zvukovou kartu nebo USB mikrofon.


Budete-li potřebovat poradit s výběrem, neváhejte nás. Karaoke mikrofon je skvělým bezdrátový mikrofonem s reproduktory a bluetooth pro milovníky hudby a zábavy.


Bezdrátový mikrofon na zpěv

G4-835-S je univerzální bezdrátový dynamický mikrofon na zpěv i mluvené slovo, záleží pouze na vás jak ho využijete. Vyberte si mikroporty Sennheiser XSw Digital a přeneste se do bezdrátového světa jako mávnutím. Zpěv i mluvené slovo s ručním mikrofonem XS 1. Nabízíme mikrofony značek Behringer, DPA, sE Electronics Electro-Voice a dalších. V nabídce najdete mikrofony kondenzátorové, lampové, měřící nebo.


Sennheiser eW1s displejem a přijímačem Sennheiser EM1včetně 2ks síť. Digitální ruční mikrofon pro zpěv a mluvené slovo LINE-XD V35.


A shaním k tomu bezdrátovy mikrofon na zpev a obcasne ozvuceni akusticke kytary, samozrejme za co nejmene penez bych chtel co nejvice. Výstupní konektor JACKa XLR, regulace výstupní úrovně signálu, zapojíme do zesilovače nebo mixu. Využití pro mluvené slovo, karaoke, zpěv a pod.


Obsahuje všesměrový. Překvapivě kvalitní super- kardioidní mikrofon pro zpěv a řeč s obalem a držákem (včetně redukce) za. Hudba - Bezdratovy mikrofon bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Součástí setu AKG Perception Wireless Vocal Set je přijímač AKG SR4 vysílač AKG HTs dynamickou. Mikrofon s ledvinovou charakteristikou potlačuje zvuk přicházející zezadu. Soustředí se na zdroj zvuku, který je před ním.


Tyto mikrofony jsou nejlepší na zpěv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.