pátek 18. srpna 2017

O2 sit vypadek

Podívejte se na aktuální stav Ona našem aktuálním grafu. Detekujeme veškeré možné potíže a problémy s O2.


Vaše služba v reálném čase, zatímco je O. Neustále pracujeme na kvalitě naší sítě a rozšiřujeme ji. Tyto práce však mohou v některých případech dočasně snížit kvalitu poskytovaných služeb u některých. Aktuální informace k OTV: Výpadek byl odstraněn, vše by již mělo být v pořádku. Pokud vám OTV stále nefunguje, doporučujeme nerestartovat.


Operátor na to upozornil na svém facebookovém profilu. Zákazníci v části sítě měli problém se spojením hovorů. Je to fajn, že měli obrovskou sledovanost, já bych ale chtěla sledovat TV běžně, tento týden již třetí výpadek.


Nemají na to síť, je to. Internetová televize OTV má potíže s přihlašováním uživatelů a dostupností služby. Pokud si myslíte, že Chytrá síť se omluvila esemeskou, že pak jste na omylu. To fakt zajímá tolik lidí, aby to způsobilo výpadek ? Madurova vláda z výpadku obvinila lídra opozice.


Během výpadku proudu byly. S jedním z největších výpadků v celé historii se museli potýkat tuzemští zákazníci O, kteří vyrazili za hranice České republiky.


Mobilní síť Omá výpadek. Někteří zákazníci mohou mít aktuálně problém se spojením hovorů. Firma na nápravě pracuje spolu s. Jak agenturu Mediafax informovala operátorka poruchové linky, síť mobilního operátora vypadává celorepublikově, operátor se snaží poruchu odstranit. Zprávy o nefungujícím volání přichází ze středních, jižních a západních Čech.


Podle slov Obyla síť kolem 13:již na většině míst plně funkční. Omělo včera výpadek sítě. Od dopoledne se lidé nemohou v síti dovolat.


Jako kompenzaci pošle společnost peníze na dobročinné účely. Síť Ozasáhl masivní výpadek. Síť operátora Omá výpadek, zákazníci mohou mít problém s voláním.


Výpadek služeb O- Diskuze, názory, doporučení a hodnocení. Ohlásí výpadek roamingových služeb, zákazníci mohou mít problém s voláním. G síť připojení rychlost.


Lidem pomůže manuální přeladění telefonu na síť GSM. Jde o lokální problém. Opřepnout síť na 2G. Pomáhá ruční přenastavení na 2G, tedy GSM síť, " uvedla.


Poslední větší výpadek operátor Ořešil loni v říjnu, kdy jeho zákazníci na severu. Praha - Televize OTV měla v úterý večer během zápasu čtvrtého předkola fotbalové Ligy mistrů mezi rumunskou Kluží a pražskou Slavií výpadek.


IP protokolu přes počítačovou síť ), nebo těch, kteří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.