čtvrtek 12. prosince 2019

Sma anténa

Shop at Sectron - a specialist on M2M and IoT. Angle SMA antenna 8MHz. Spend Kč more and get Free Shipping! Straight SMA antenna 8MHz.


Sma anténa

LTE anténa s podporu frekvencí 2G, 3G, GPS, GALILEO, GLONASS vhodná pro řadu nejen M2M aplikací s úspěchem použivaná pro routery Mikrotik. This omni directional SMA antenna is perfect for the use with Loxone Air Devices.


Velmi lehká anténa pro přístupové body pracující v pásmu 2. GHz využívající technologie MIMO. Držák k uchycení antény. Tato anténa od Delocku umožňuje použití různých LTE šířek uvnitř I venku.


Sma anténa

Anténa má SMA Female konektory. Dvojitá externí magnetická anténa pro všechna zařízení s SMA konektory (routery, datové moduly ústředen, alarmů). Zisk 7dB, konektory 2x SMA -m, 4m kabel. Vysoce zisková anténa RH7Dual Band SMA -Female teleskopická rozšiřitelná rozhlasová anténa pro Walkie Talkie Kenwood BAOFENG UV 5R UV-82.


Prvky priskrutkované k nosiču. This Wireless LAN antenna can be connected to your device with SMA interface, in order to send and receive signals. Due to the three tilt stages of the flexible. Konektor: SMA Dĺžka kábla: 3m.


Kábel: RG1Uchytenie antény: prilepenie. Rozmery: 3x 3x 1. Tato LTE anténa od Delocku může být nainstalována uvnitř budov a využívá všech LTE pásem. Je kompletně kompatibilní s GSM, UMTS, Bluetooth. Technické specifikace pro produkt DeLock WLAN anténa SMA s magnetickým stojánkem a ohebným kloubem dBi se mohou změnit bez výslovného.


Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. WaveRF PL-LTE-W032- SMA. Multiband anténa, použitelná pro celou řadu aplikací. Dostupnost: ihned k odeslání. Směrová anténa s 6-ti prvky a ziskem dB.


Umožňuje výrazné zlepšení GSM signálu v nepříznivých. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.