středa 11. prosince 2019

Seznam radioamatérů

Pokud již některou svou značku nepoužíváte, prosím, o sdělení této skutečnosti, značka bude ze seznamu odstraněna. Na této stránce je souhrn odkazů na různé další stránky s radioamatérskou. OK callbook - adresář OK radioamatérů. Aktualizace stránek je pořád a neustálém aktualizačním proudu.


Připravuju pro vás jedno velké překvapení. Informace o klubu radioamatéřů - novinky, historie, seznam členů, recenze.


Osobní stránky - elektronika, pocket radio, radioamatéři, burza, programování. Přehled uživatelů QSL služby Českého radioklubu ve formátu PDF aktualizovaný 11. Petr OK1AYU, osobní web - Osobní radioamatérský web. Bxhome - rodina s tradicí radioamatérů v třetí generaci.


RS - IT informační server, vývoj a podpora phpRS projektu. Naleznete zde důležité hláskovací tabulky, přehled základních pásem a mnoho dalšího. Je vždy formou společenského.


Výroba a prodej radioamatérských potřeb. Radioamatérské spojení. Bazary s radioamatérskými potřebami. Techničtí nadšenci Katedry informatiky a matematiky v dopravě Dopravní fakulty Jana Pernera Univerzity Pardubice založili RADIOKLUB s volacím znakem.


SRŽ – Sdružení radioamatérů. Aktuální seznam působících oddílů ROB. Adresa: Branická 189. V současné době postupně mizí některé užitečné radioamatérské programy a. CALL_DATE_TIME_BAND_MODE.


OK1KCI HAM bazar - Bazar HAM zařízení - provozuje radioklub OK1KCI. Jarní setkání radioamatérů Holice CB – Kamenec (první sobota v květnu).pedie, otevřené encyklopedie. Seznamy radioamatérských setkání. Jedná se o seznam amatérských rozhlasových.


Inovovaný seznam radioamatérských převaděčů v České republice. Najděte si pokrytí signálem z našich DMR radioamatérských převaděčů v České republice.


Je velká zhruba jako krabička od margarínu, Zemi obletí za pouhých sto minut a její vypuštění na oběžnou dráhu v uplynulých dnech potěšilo. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Aktualizován seznam členů VRK - přibylo nám několik nových členů a bohužel několik z nás odešlo do radioamatérského nebe. Deník N1MM je užitečný program pro radioamatérské závodění.


RK) je sdružením občanů, které sdružuje. Vítejte u neobvyklé automobilové orientačně-šifrovací soutěže I. Příspěvek od ok2uec » úte 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.