pátek 6. prosince 2019

Prostorový mikrofon

Mikrofony jsou zařízení určená k nahrávání zvuku. Při jejich výběru dbejte zejména na druh mikrofonu, k čemu ho chcete používat a nezapomeňte promyslet ani.


Bez něj není možné zesílit hlas zpěváka ani zvuk akustických hudebních nástrojů. Mohl by mi někdo poradit, jaké koupit prostorové mikrofony ? Jsme malé občanské sdružení, pracujeme s dětmi a mládeží.


Dobrý den, potřeboval bych poradit nějaké dobré mikrofony (bezdrátové) do pevné instalace asi stropu. Kvalitní mikrofon pro streamery. Záznam zvuku ve výborné kvalitě. Elegantní kovové provedeni.


Pop filtr pro omezení externího šumu. Kryt proti větru a potlačení.


RODE mikrofon NT-SFpro prostorový zvuk - skládá se ze soustavy mikrofonních kapslí typu TF45C v ambisonickém uspořádání, aby pokrývali 360° úhel. Kondenzátorový „side adress“ mikrofon pro univerzální studiové i pódiové použití, PG Alta série, směrová charakteristika: kardioidní, lehce prezenční zvuk s. Nejpoužívanější typy mikrofonů pro ozvučení akustických nástrojů jsou.


Prostorový mikrofon

Nejedná se o „ prostorový mikrofon “, jak se v českém bluegrassovém. Kardioidní koherentní HD mikrofon s frekvenčním rozsahem 20Hz – 20kHz. SRje výjimečný vokální mikrofon, který poskytuje původní zvukovou kvalitu a vyšší. Ovládání zvuku umístěné přímo na sluchátku poskytuje rychlý přístup k úpravě hlasitosti, ztlumení mikrofonu a úpravě prostorového zvuku.


Nastavitelný mikrofon s. CANON SM-Vmikrofon je mikrofor pro věrný záznam prostorového zvuku 5. Jedná se o univerzální studiové mikrofony s velkomembránovou vložkou, má čtyři. Prostorové nahrávání. Saramonic SR-PMICprostorový kondenzátorový mikrofon.


Prostorový mikrofon

MEB 1S je elegantní a odolný mikrofon na stůl pro nahrávání diskuzí či pro. Všesměrové elektretové mikrofony Umožňuje prostorové nahrávky v živých. Nemáte někdo prostorový mikrofon ? Potřeboval bych ho pujčit na nahrávku.


Děkujeme vám za zakoupení herních sluchátek s mikrofonem Viper V361. Tato sluchátka s mikrofonem jsou vybavena technologií 7. Barevný, detailní a především prostorový zvuk soundbaru Sennheiser.


Připojíte-li pevně prostorový mikrofon ECM. L1do patice Active Interface Shoe, můžete nahrávat 5. Náš mikrofon je lehce nastavitelný pomocí ohebného krku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.