čtvrtek 19. prosince 2019

Sencor pmr

Doc Dokumentace - další foto, manuály, servisní dokumentace. Neznamená to, že s jinými PMR vysílačkami by to možné nebylo, jen potvrzuji, že s tímto konkrétním. Radiostanice PMR mají vestavěný spořič energie (PS) pro větší.


SCAN Je zobrazeno, pokud stanice PMR prohledává všechny kanály. PMR ve vzdálenosti kratší jak m od sebe. PMR 446MHz pár radiostanic kanálů černé. Osobní mobilní radiostanice.


Dosah až km v otevřeném. Byl by kolem tisícovky pár včetně akuček a nabíjecího stojánku. BRONDI PMR vysílačky FX-4TWIN. Pro CB pásmo, Pro PMR pásmo, Pro VKV a UKV pásmo.


Vyber si, jaký návod potřebuješ a zdarma si jej stáhni. Soubory jsou ve formátu PDF a pro jejich. UHF stanice upravená výrobcem podle VO. Jde o model vysílačky, který často zařazují do svého.


Mám trochu obavy z Fukušimy, asi liché, ale. PMR ke změně kanálů a úrovně hlasitosti. Tlačítko Menu (nabídka) stlačte k programování nastavení radiostanice.


Sencor je japonská značka. PMR, které jsou volně dostupné pro kohokoliv. V první části práce je. Co potřebuješ: Instalatérská novodurová trubka 19mm délka cca 40cm.


Vynikající PMR stanice pro hobby i profi použití. Je to nejlepší amatérská PMR radiostanice ( samozřejmě po úpravě ) a výměně antény. Sada ks PMR vysílaček pracujících v občanském pásmu 4MHz, volání bez poplatků, dosah ve volném prostoru a přímé.


Pokud chceš kvalitu a možnost poladit výkon doporučuji Intek a některé typy Midlandu a Motoroly. Kompletní balení v krabici. Sada dvou osobních mobilních radiostanic s dosahem až km ve volném prostoru.


Jedná se o ideální výrobek pro ty, kteří tráví čas ve volné přírodě. PTT(push to talk) button. SCAN Displays when the PMR is scanning all channels. PMR on mode, unit will emit two beep tones and.


Hodnotenie produktu: 78%78% (Veľmi dobrý)recenzií. SENCOR SMR 1Personal Mobile Radio.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.